EcoMoto 930×122

dacia

TOPUL JUDEŢELOR ÎN FUNCŢIE DE NUMĂRUL DE MAŞINI NOI ÎNMATRICULATE. VEZI CUM STĂ ARGEŞUL!

În luna aprilie a acestui an în România au fost înmatriculate aproape 5.000 de maşini noi.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dintre acestea, 1.572 au fost produse în uzina Dacia din Mioveni. Dacia înregistrează astfel o creştere cu 9,09% a numărului de maşini noi înmatriculate pe plan intern faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, rezultă din datele făcute publice de Direcţia Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

De departe Bucureştiul a avut cele mai multe maşini noi înmatriculate în aprilie: 3.351 de unităţi, adică două treimi din totalul de la nivel naţional. Cele mai întâlnite mărci: Opel (269 de unităţi) şi Volkswagen (259). Pe locul doi în clasament se află Ilfovul, cu 194 de maşini noi înmatriculate, iar pe locul trei, judeţul Cluj, cu 109 autoturisme noi înmatriculate. Cea mai mare parte dintre ele (46) sunt Dacii, urmate de maşini marca Skoda (13). Argeşul se află la jumătatea clasamentului naţional, cu 60 de maşini înmatriculate. Sălajul este judeţul în care s-au înmatriculat cele mai puţine maşini noi în luna aprilie, doar şase: un Audi, o Dacie, un Land Rover, un Renault, o Toyota şi un Volkswagen.

Citiți și: Șoferii care fac așa ceva riscă pușcăria!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3