New Profesional Consult 930 x 122

argeș mall

VAL DE NOI ANGAJĂRI ÎN PITEȘTI. DEZVOLTATOR: APAR 1.400 DE LOCURI DE MUNCĂ

Val de noi angajări în Pitești. Dezvoltator: Apar 1.400 de locuri de muncă. Viitoarele noi locuri de muncă ar urma să fie generate de mall-ul pe care dezvoltatorul Prime Kapital îl va construi în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu. Argeș Mall va fi realizat în urma unei investiții de 80 de milioane de euro, potrivit dezvoltatorului.

Citiți și: Argeș Mall: 100 mil € investiți, 1500 de joburi, pasarelă ce unește orașul și branduri de top

”Proiectul va genera în mod direct 1.400 de noi locuri de muncă, fără a sacrifica locurile de muncă aferente activităților economice care se desfășoară acum pe suprafața de 13 hectare. Toate activitățile care au loc în prezent pe situl industrial vor fi relocate, nu închise”, anunță dezvoltatorul.

”De fiecare dată când planificăm o investiție, ne gândim în primul rând la sustenabilitatea în timp a acesteia. Noi vedem relația dintre investitor și comunitate ca una simbiotică și suntem direct interesați de impactul pe termen lung pe care îl avem asupra comunităților în care investim.

Citiți și: Argeș Mall, noua forță în retail: Numeroase branduri de renume vin în județ

Mai exact, cu cât putem contribui mai mult la dezvoltarea unei comunități locale, cu atât economia locală se va dezvolta și, implicit, investițiile noastre vor performa mai bine. Mărturie în acest sens stau peste 30 de proiecte imobiliare pe care echipa noastră le-a realizat în ultimii 10 ani în România și Europa Centrală și de Est.

Toate investițiile noastre s-au tradus în cele din urmă în dezvoltarea durabilă a comunităților în care activăm, prin zeci de mii de locuri de muncă create direct și indirect, prin zeci de milioane de euro contribuție ca taxe și impozite la bugetele locale și prin atragerea altor investitori pe alte sectoare de activitate.

Un alt efect relevant pentru locuitorii orașelor în care am investit este creșterea semnificativă a valorii proprietăților din imediata vecinătate a proiectelor noastre.

În timp, odată cu dezvoltarea economică și socială a întregului oraș, putem discuta și despre creșterea valorii proprietăților din întreaga comunitate”, declară Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital.

Parte a viitorului mall va fi și un hipermarket Carrefour, pe o suprafață de aproximativ 10.000 de mp.

În funcție de data aprobării investiției, ulterior vor fi stabilite termenele de execuție și mai apoi programul de angajări.

Potrivit sursei citate, Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, cu o prezență amplă pe piața din România, integrat pe verticală.

Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construirea proiectelor și până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților, conform dezvoltatorului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90