930×122 CAPRA 5

Gentea

    Edilul despre stația de autobuz spartă: „Lucrurile nu vor rămâne așa!”

    Edilul despre stația de autobuz spartă: „Am discutat cu Poliția Locală, iar lucrurile nu vor rămâne așa!”

    Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

    Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a luat atitudine față de seria de comportamente deplorabile care macină imaginea orașului.

    Este incredibil și inacceptabil cum unii indivizi se dedau la vandalizare.

    Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

    Aceștia nu au niciun respect sau gândire civică.

    Distrugerea unei stații de autobuz Publitrans nu este doar un act de vandalism grosolan, ci și o palmă dată eforturilor celor care încearcă să mențină orașul curat și primitor.

    Mai rău, unii locuitori aruncă gunoiul oriunde le vine la îndemână!

    Alții distrug spațiile verzi, aruncând ghivecele cu flori în Râul Argeș.

    Aceste acțiuni nu sunt doar ilegale, ci demonstrează o lipsă crasă de civilizație și respect față de propriul oraș și concetățeni.

    Primarul Gentea a anunțat că a discutat cu Poliția Locală și că acești vandali vor fi identificați și pedepsiți.

    Este timpul ca aceste acțiuni să fie oprite!  Responsabilitatea și implicarea  trebuie să devină normă, nu excepție.

    Mesajul este clar: dacă vrem un oraș mai bun, trebuie să ne comportăm ca atare și să respectăm munca celor care se străduiesc să-l înfrumusețeze.

    Iată ce transmite edilul, cu puțin timp în urmă:

    „Imaginile atașate nu ne fac deloc cinste! Vrem un oraș civilizat, iar astfel de acte de vandalism trebuie să înceteze! De ce se distruge ceea ce ne aparține? De ce există bătaie de joc la adresa colegilor care au muncit să avem un oraș mai frumos de sărbători?Am discutat cu Poliția Locală, iar lucrurile nu vor rămâne așa: indivizii care vandalizează, care aruncă gunoiul la întâmplare vor fi identificați și amendați! Lansez un nou apel la responsabilitate, iar pentru un oraș așa cum ni-l dorim trebuie să ne implicăm cu toții!”

    555×222 grota rece

    Comentarii

    26 de comentarii

    • Un cetatean spune:

      Referitor la gunoi ca e aruncat la intamplare…. ehe e prea bine, in craiovei la blocul 1 il arunca direct pe geam … din pacate

    • Ionut spune:

      CRED CA IMAGINEA PATATA A ORASULUI E CHIAR EL.ASTEA NU SUNT STATII CI SUNT PACALEALA ,CEL MAI SLAB EDIL DIN ISTORIA ORASULUI!

    • Radu spune:

      Acești huliganii trebuiesc prinși puși să refacă ce au distrus și pedepsiți așa cum prevede legea-nu este posibil așa ceva nici în Africa nu există așa ceva

    • Mircea spune:

      Prosti, personal am chemat politia locala când un grup de puștani vandalizau parcul, aveam filmare cu ei si pur și simplu i-au izgonit, nici măcar datele nu le-au luat. Rușine pentru gardienii publici, prefera sa doarmă in logan la caldurica.

    • Grigore Ursu spune:

      da, unii sunt pur si simplu vandali

      de notat insa statiile de autobuz sunt total inutile, practic nu te feresc de nicio intemperie.

      poate ni se spune si de ce s-a facut ditamai statia in gavana la capat degeaba cand nimeni nu va sta in ea!

    • Anonim spune:

      Nea Cristi de cînd ai venit matale la cîrma orașului ai produs numai haos ! Sper că la anu să nu mai ai tupeu să candidezi !

    • Minca Marian spune:

      pentru anonimul un raspuns pune mana pe carte si scrie gramatical anu corect la anul asa ca poate ceva lecții de gramatica ar trebui sa iti faci timp cat despre faptul ca niste imbecilii au vandalizat o statie de autobuz nu pot comenta decat un singur lucrul un popor de barbari de neciopliti si de povestitori daca as fii in locul primarului as lasa functia de primar si as dedica timpul liber pentru cercetare in domeniul energiei nuclerare ca acolo este printre cei mai buni .dar noi oricum nu suntem multumiti de nimeni

    • Florin spune:

      Noile stații de autobuz, sînt estetice dar nu funcționale, nu te te feresc de intemperii și sînt subdimensionate. Bani aruncați pe niște foi de sticlă total ineficiente ca și semafoarele montate din 100 în 100 metri și desființarea sensului giratoriu din dreptul magazinului Kaufland Gavava.

    • Dan spune:

      Referitor la stațiile de autobuz ele te apără probabil de meteoriți că de ploaie și soare nu. Domnule Mînca țară a fost construită de oameni care nu au scris mereu corect nu de artiști și acum este condusă de plagiatori. Dl primar cât a costat asfaltarea străzii Marta Radulescu că după nici nouă luni este plina de gropi. Nu se mai pune problema apei și canalizării pentru câteva case, lucrare ce putea fi făcută că tot se săpase pentru apa pluvială, dar nu a vrut dl primar că trebuiau bani pentru fotbalul de doi bani de la FC Arges.

    • Remus spune:

      la 40000 € per bucată înmulțit cu 30 de stații rezultă 1 .200.000 euro o investiție aberantă și absolut inutilă din banii încasați de către serviciul taxe și impozite adică de la proștii de cetățeni care au votat cu gentea o incompetență în administrația locală
      apropo ce s a ales de casa achiziționată cu 1 milion de euro vizavi de colegiul Brătianu și care în continuare se dărâmă cărămidă cu cărămidă?
      dacă chioșcarul de la Buzău și toată camarila din jurul lui își ia mâna de pe gentea Cu siguranță va ajunge la pușcărie acolo unde îi este locul

    • Ursu spune:

      ideea este ca intr-o statie,un vandal a omorât un om,(acel polițist)iar voi va strofocati de un geam!??,dar daca era un om,putea avea aceiasi soarta ca acel politist!? ..Ideea este ca Politia Locală doarme,nu e pregătită nici sa apere,nici sa păzească.În politia locala ar trebui efectuat un audit de performanța, urmat de reorganizarea structurii pe anumite competente, sa pună accent pe siguranța in primul rând,să constientizeze că totusi sant in slujba cetățeanului,

    • Nimeni de nicăieri spune:

      Dl Mincă, cu respect iți comunic că nu prea sunteți în măsură să oferiți sfaturi despre gramatică. Se pare că și pentru dumneavoastră este călcâiul lui Ahile…”imbecilii” în contextul dat, se va scrie corect cu un singur „i”, astfel varianta corect gramaticală este „imbecili (la fel și în cazul „fii” -corect „fi”…se pare că aveți o problemă cu pluralul în special cu i/ii) . În plus față de acest mic detaliu, o greșeală mult mai evidentă a domnului menționat de dumneavoastră anterior, ar fi „cîrma”, care în dulcea limbă maternă se scrie corect „cârmă” (o să sar peste explicații că oricum dumneavoastră știți bine „vorbeste românește”), iar ca ultim aspect…habar nu aveti ce sunt acelea semne de punctuație și importanța lor…ce rost are să înțeleagă și ceilalți ce vreți să transmiteți…doar sunteți un geniu al gramaticii..sau „geniuL” 🤣🤣🤣

    • Rodica spune:

      La asa primar asa stații de autobuz.
      restul este gargara.

    • Anonim spune:

      Știu ca vrem sa fim un popor educat dar la asemenea barbari le trebuie o corecție pe care sa o tina minte. Prea multa toleranță.

    • Marius spune:

      buna ziua. un răspuns bun făcut de vandalistii așa cum îi numesc domnul primar , eu nu i consider vandalistiii sunt contra’_ candidatii dansului și un răspuns pe măsură la prețul de 44000 euro per statie , nu valorează o așa suma atâta timp cât nu este dotată cu nimic . o astfel de statie de ,, bus ,, fara ajutor la intenperii , te bate vântul , te bate ploaia ! ,,,, nu ai nici dotării care sa arate wow . la încheiere : noapte buna domnule primar.

    • Valentin spune:

      Si eu sper sa nu rămână așa, domnule primar, sper să intervină autoritățile competente… cu 40 000 de euro faci o casa…

    • Piteștean spune:

      Gentea, daca tu crezi ca statiile de autobuz, semafoarele si bordurile fac un oras sa fie frumos, inseamna…..

    • Mirela spune:

      41000 euro o statie prost gandita. Bani aruncati degeaba. Cu banii astia se cumpara o garsoniera si cu restul se facea si statia. Probabil ca cine a castigat licitatia a facut bani frumosi. Nu suntem chiar prosti, risipa mare de bani, nejustificati. Sunt convinsa ca vor fi trasi la raspundere candva pentru aceste sume exorbitante.

    • Pitesteanu spune:

      Statiile astea, scumpe, inutile, chiar urate dupa parerea mea, proiectul lor, au vreun fel de acreditare, aprobare, nu din partea Primariei, ci din partea unei institutii calificate care poate emite o expertiza, in ceea ce priveste calitatea, costul, protectia pe care o ofera (ca un fel de NCAP), doar sant facute si puse acolo sa protejeze, sa ofere siguranta, nu sa fie ele insele protejate? Studiati urmatorul scenariu: O masina pierde controlul si intra in coliziune cu o asemenea minune de statie plina de geamuri, in care sant , bineinteles oameni care asteapta autobuzul. Pai ce efect au cioburile care rezulta in urma coliziunii? Gentea, te-ai simti in siguranta in statie?

    • Radu spune:

      Partea cu orașul curat și primitor nu prea ține. Aviz bdul Petrochimistilor care din primăvară și până în prezent,numai curat și primitor nu este. Nu sunt de acord cu vandalismul iar cei responsabili,responsabil de acel act sper să fie prinși,prins și trași la răspundere.

    • În ploaie și vânt spune:

      Cei care vandalizeaza și nu au conduita si respect față de oraș și de cetățeni, trebuie corectați sau pedepsiți. Într-adevăr cazurile au început sa se înmulțească… dacă nu ESTE NIMENI CARE SA APLICE LEGEA.
      Totusi e bine sa se aplice legea și pentru cei care au aprobat și pus în aplicare proiectul pentru aceste nemaipomenite stații de autobuze.
      Mde, obrazul subțire cu cheltuială se tine

    • Maxim spune:

      primatele astea certate cu legea nu au de ce sa se teamă, justiția a ajuns o mare mizerie, pedepsele se dau la domiciliu sau o amenda, asa ca … tot inainte

    • Savu marius spune:

      se pare ca peste 90 la suta din populatie este nemulțumită de acest primar.
      cum raspundeti domnule primar???

    • George spune:

      Multă, multă ignoranță… ca să mă exprim eufemistic… Si se pare, cam prea multă luptă politică… Păi era vorba încă din titlu de… actele de vandalism ! Dacă n-ai timp să citești tot… ai putea crede după mintea unora… că Gentea e vinovat inclusiv de spargerea unor geamuri!! Ăsta e modelul de stație aprobat de fostul edil cu finanțare europeană iar primarul actual e „vinovat” doar pentru că a venit randul să se monteze in mandatul lui… S-a mai încercat „cosmetizarea” investiției pe ici și colea… in ce privește personalizarea stațiilor ca mărime… dar evident că e loc de mai bine… De la asta însă, lasand si gramatica la o parte… (deși Dane, are rolul ei…) la a avea un limbaj „de periferie” doar că votăm cu alții, e cale lungă… Așadar in primul rând ar trebui să eradicam gunoiul din limbajul si mentalitatea multora si abia apoi să ne uităm cum si unde aruncam gunoiul… asta ar cam fi ordinea… la care trebuie să lucrăm împreună! Așadar zic, ca indiferent ce coloratură are primarul e nevoie de restructurarea din temelii a unor „instituții” cum sunt… arhitectul orașului, poliția comunitară (unde in treacăt fie spus.. n-au ce căuta semidocți cu greutatea peste limita obezitatii), SALPIT FLOR… ADP, etc., in general oameni care sa-si facă treaba bine gândit, în mod ultraprofesionist… nu care consideră că au un loc călduț pe viață… S-auzim de bine !

    • Camelia Sranescu spune:

      Am vrut sa ma asez pe banca din statie. D-le primar stiti cat am putut sa stsu pe acea banca??? Nu exagerez ,3 secunde dupa care m-am ridicat imediat.Nu va suparati dar oamenii nu poarta chiloti de tabla, de ce nu o banca de lemn??? ce înseamn acele polati ridicate in sus??? cand va ninge sunt degeaba, geamurile laterale nu protejeaza nimic. vrem statiile care erau inapoi dar vedeti dvs d-le primar vrem banii la locul lor si statiile care erau din buzunarul dvs ca v-ati batut joc de noi.

    • Anonim spune:

      Mai mare rușinea pentru oraș cu asa primar . Ați distrus traficul , ați cheltuit atâția bani care ar fi fost mult mai bine folosiți în alte domenii decât pentru stații de autobuze . Ați inchis afacerile oamenilor cu bărăci din oras , le ati luat pâinea de la gura . Rușine sa ii fie orașului cu .. de primar 👎👎👎👎👎👎👎👎👎

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90