Donaris 930 x 122

administrație

CORNEL IONICĂ, DOCTOR MAGNA CUM LAUDE

Cornel Ionică a împlinit astăzi 69 de ani. Atât vârsta, cât și locul nașterii lui sunt date pe care primarul Piteștiului nu le face publice. Nicăieri, nici pe site-ul Primăriei, nu găsești aceste informații.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Cum nu găsești nici CV-ul său. Deși legea nu îl obligă, este elementar ca un primar să își afișeze studiile și activitatea profesională. Cu atât mai mult un primar de municipiu. Câți ani de școală are primarul? Ce facultate/facultăți a absolvit și când? Unde a lucrat în trecut Cornel Ionică?

Știm din gura lumii că ar fi muncit la Arpechim, o perioadă în străinătate, și că, târziu, s-ar fi înscris la o facultate de administrație publică din Pitești. Sunt informații pe care lumea ar fi trebuit să le aibă oricând la vedere. Nu le are.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Mai în glumă, mai în serios, în privința studiilor ar putea exista o explicație. Două. Fie îi este rușine, fie e doctor în administrație magna cum laude și nu ne spune din prea multă modestie.

Îi urăm lui Cornel Ionică un sincer și călduros, ba chiar canicular, la mulți ani. Ani de viață, nu la Primărie.

PS: O lună și jumătate, atât a trecut de când prefectul Emilian Dragnea are pe masă hârtia de la Agenția Națională de Integritate referitoare la conflictul de interese administrativ în care a fost Ionică. Nici până azi Dragnea nu a decis cu privire la mandatul primarului. Tace. O tăcere mare cât o bătaie de joc la adresa opiniei publice. A fost bun șprițul azi la ziua domnului Ionică, domnule Dragnea?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3