Donaris 930 x 122

basescu

GENERAȚIA FACEBOOK PUNE PUNCT. LIKE!

Nemulțumirile, frustrările, supărările, dezamăgirile noastre colective, neputințele comune de ani și ani sunt exemplar răzbunate acum. Generația Facebook pune punct. Pune punct unei clase politice hrăpărețe, corupte, antrenată meschin în cumplite circuite ale mafiei. Cumplite pentru copiii, tinerii și bătrânii unei Românii sătulă până peste cap de sărăcie și nesimțire.

Citiți și: DECIZIE RADICALĂ PENTRU PLĂȚI

Ponta e Băsescu, Băsescu este Dragnea, Dragnea este Oprea, Oprea este Blaga. Chipuri ale aceluiași monstru care a umilit, care a călcat în picioare demnitatea fiecăruia dintre oamenii cinstiți ai țării ăsteia. Nu se mai poate! O demisie sau două nu pot stinge setea de dreptate. Prea lung a fost deșertul și prea mult am stat în genunchi!

Strada să se organizeze! Strada să-și aleagă lideri! Strada să-și facă partid! Da, partid! Peste o săptămână, peste-o lună. Poate că sună rău. Poate că sună neverosimil. Dați-mi voie să am această speranță! Dați-mi voie să am această naivitate! Rămânem, însă, în jocul democratic, iar la viitorul scrutin, de la anul, trebuie să avem pentru ce opta. Până la alegeri, Guvern neutru, de tehnocrați, cu prim-ministru pe măsură, specialist în economie. Altfel, fără asumarea responsabilității politice din partea străzii, a societății civile, nu se va putea schimba nimic fundamental, temeinic, pe termen mediu și lung. Toate deciziile care contează sunt în mâna politicului.

Citiți și: „ARMATĂ” DE „POSTACI” PE FACEBOOK PENTRU IONICĂ

Sărăcie, corupție, șpagă, spitale cu gândaci, drumuri cu gropi, iarăși șpagă, sate acoperite de colb, politicieni și popi obraznici, păduri culcate sălbatic la pământ, cluburi-cimitir. Nu se mai poate! Generația Facebook pune punct. Like! (Foto: gandul.info)

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066