930 x122 grota rece

alegeri

TACE ȘI ÎȘI FACE

Gafele din campanie cu dimensiuni de Casă a Poporului și lipsa unor răspunsuri convingătoare la întrebări legitime i-au tăvălit prin noroi aura falsă, aproape mesianică, de „neamț” serios și corect până la virgulă. Pe deasupra, maniera șmecherească în care l-a aruncat în decor pe Crin Antonescu i-a deconspirat un caracter alunecos, perfect tentat către trădare.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Domnul Klaus Iohannis nu poate explica temeinic de unde a avut bani pentru șase case. Într-o Românie în care cetățeanul din clasa medie cu greu își cumpără o locuință, multele case ale bugetarului care se visează președinte de țară sunt ca un scuipat pe obrazul obosit al plătitorului onest de taxe și impozite. Niciun român autentic de dreapta, care de dimineață până seara, uneori, adeseori, și sâmbăta, ba chiar și duminica, muncește conștiincios și sub stres nu va vota un liberal închipuit. Un liberal închipuit așa cum este Iohannis.

Multele case ale bugetarului care se visează președinte sunt ca un scuipat și pe obrazul profesorului care trudește, îmbrăcat în haine cumpărate de la second hand, ca să-și achite întreținerea la bloc și facturile la curent și gaze. Niciun dascăl pe care „ghinionul” l-a văduvit de șansa de a se lăfăi în șase case nu îl va vota.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Politic, Iohannis are susținerea unora care merită a fi cumplit detestați pentru obrăznicia și tupeul exersate împotriva contribuabilului român pe vremea când guvernau cu statut de „pitici de grădină” ai imundului președinte Băsescu. Are susținerea PDL-imii și a celor de la PNL, care, până în urmă cu doar câteva luni, flegmau violent înspre actualii lor parteneri de bordel politic. A-l vota pe domnul Iohannis înseamnă a cauționa și această impardonabilă curvăsărie.

În plus, ce s-ar întâmpla dacă domnul Iohannis ar fi ales președinte și dacă, imediat după aceea, justiția l-ar declara incompatibil, definitiv și irevocabil? Am avea un alt scandal și alte alegeri. Alte costuri, alt balamuc.

Klaus Iohannis „tace” și își face case. De unde banii?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • andri21_m@yahoo.com spune:

    Cati bani ai primit pt acest articol, domnule Mihai Paul Codunas?

    • am votat pnl si acu din pacate o sa votez psd spune:

      ASA FAC AI LUI Johanis? Dau bani pt pareri contra referitoare la contracandidat? De unde logica asta fomnule andri21? Apropo, cat de liberal e acest Johanis care a fost facut peste noapte primvice la Pnl si dupa chiar Presedinte si candidat la Presedintie? Eu daca as fi liberal as intra in pamant de rusine, Pnl ul partid istoric, cu traditie, cu o multime de personalitati a trebuit sa.l aduca pe prune.n gura asta de johanis din afara partidului.

      • raspuns spune:

        logica asta vine din faptul ca stiu cum se face presa in arges si cam cat costa un articol sau un anunt 🙂 si ca nu pot sa nu remarc aici doar articole pro un singur candidat sau un singur partid. Toate cele bune!

        • am votat pnl si acu din pacate o sa votez psd spune:

          Raspuns la raspuns:
          Sunteti Atotstiutor precum majoritatea celor pro prune in gura asta de Johanis care s.a facut de ras…ma rog, poate cand o sa mai cresteti(nu ma refer la varsta) o sa acceptati ca exista diversitate si nu toate, toti sunt la fel…imi este foarte greu dar duminica ma duc sa.l votez pe Ponta…cu minte inceata asta mi.ar fi rusine!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90