930×122 CAPRA 5

evaluarea națională

ELEVĂ DE SUCCES ÎN PITEȘTI. PRIMA EI REACȚIE DUPĂ REZULTATE

Elevă de succes în Pitești. Prima ei reacție după rezultate.

Citiți și: Argeș. Mai multe medii de 10 la Evaluarea Națională, după contestații

Una dintre şcolile din județul Argeș cu elevi de 10 la Evaluarea Națională este Şcoala Gimnazială ,,Tudor Vladimirescu” din Piteşti, acolo unde astăzi am fost prezenţi şi noi pentru a surprinde reacţiile elevilor la afișarea rezultatelor înainte de contestații.

Absolvent al Şcolii ,,Tudor Vladimirescu”, Ioan Rareş Glonţ se află pe lista celor 16 elevi din Argeş cu media 10 la Evaluarea Națională (lista candidaților cu 10 și rezultatele complete, AICI).

Citiți și: Argeș – Evaluare Națională: 155 de absenți de la proba la Matematică

De asemenea, tot de la Şcoala Gimnazială ,,Tudor Vladimirescu” din Piteşti este și Sibel Florentina Grozea. Ea a obținut media 9,80 (nota 10 la limba și literatura română şi 9,60 la matematică), intrând în Top 100 al celor mai buni candidați din Argeș (locul 84 din 4.788 de candidați înscriși).

,,Am plecat cu emoţii constructive de acasă, m-am concentrat, am încercat să fiu calmă. Mă aşteptam la aceste note, pentru că am fost sigură pe lucrarea mea. Trebuie să fii fără emoţii, să fii sigur pe tine! Pe viitor voi merge la ,,Brătianu” (n.r. – Colegiul Național I.C. Brătianu din Pitești), la matematică-informatică.”, ne-a spus Sibel după ce şi-a văzut rezultatele:

Elevii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii astăzi, între orele 14 și 19, urmând ca lucrările lor să fie corectate din nou. Notele finale ale examenului de Evaluare Naţională vor fi făcute publice pe data de 23 iunie 2018.

Amintim că media de admitere la liceu va fi stabilită în funcţie de notele de la Evaluarea Naţională. Media examenului va avea o pondere de 80%, iar media claselor V-VIII va conta în proporţie de 20% în vederea stabilirii notei finale de admitere la liceu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3