EcoMoto 930×122

IJJ Argeș

Elevii argeșeni, vizitați de jandarmi

În ultima săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe activități preventive în școlile și liceele din județul Argeș, fie independent, fie în cooperare cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Pitești.

Citiți și: Mobilizare uluitoare de forțe în Pitești: Intervin peste 100 de jandarmi

„Astăzi, 22.02.2022, activitatea s-a desfășurat în cadrul Școlii Gimnaziale Merișani, unde colegii noștri le-au vorbit elevilor despre bullying și implicațiile sale morale și juridice, au prezentat diferite aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, precum și la delincvența juvenilă.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

 

De asemenea, cu sprijinul partenerilor din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centru Regional Pitești, copiilor le-au fost prezentate diferite probleme care se pot ascunde în spatele folosirii rețelelor de socializare, precum și aspecte legate de traficul de persoane.

Astfel de activități, având ca scop creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea faptelor antisociale în zona instituțiilor școlare vor continua și în perioada următoare”, transmite IJJ Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90