930X122 MAIA

IJJ Argeș

Elevii argeșeni, vizitați de jandarmi

În ultima săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe activități preventive în școlile și liceele din județul Argeș, fie independent, fie în cooperare cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Pitești.

Citiți și: Trei mari licee din Pitești au fost vizitate de jandarmi

„Astăzi, 22.02.2022, activitatea s-a desfășurat în cadrul Școlii Gimnaziale Merișani, unde colegii noștri le-au vorbit elevilor despre bullying și implicațiile sale morale și juridice, au prezentat diferite aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, precum și la delincvența juvenilă.

Citiți și: Jandarmii recrutează! Sute de locuri scoase la concurs

 

De asemenea, cu sprijinul partenerilor din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centru Regional Pitești, copiilor le-au fost prezentate diferite probleme care se pot ascunde în spatele folosirii rețelelor de socializare, precum și aspecte legate de traficul de persoane.

Astfel de activități, având ca scop creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea faptelor antisociale în zona instituțiilor școlare vor continua și în perioada următoare”, transmite IJJ Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90