930 x122 grota rece

colegiul național zinca golescu

Elevii Colegiului Național Zinca Golescu vor învăța în clase nou amenajate

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a făcut astăzi, din nou, o vizită la șantierul de la Colegiul Național „Zinca Golescu”.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Potrivit edilului, lucrările sunt în grafic. Tronsonul I este gata, iar lucrările la tronsonul II (cealaltă parte a clădirii) vor începe la jumătatea acestei luni, mai exact din 15 august.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Astfel, începutul noului an școlar îi va găsii pe elevi în clase nou amenajate.

În fiecare săptămână, așa cum am promis, urmăresc de la fața locului respectarea termenelor din cadrul Colegiul Național „Zinca Golescu”!

Totul este în grafic!

Lucrările la tronsonul I au fost finalizate, iar mobilierul a fost mutat. Tronsonul I va fi predat, iar din 15 august va intra în șantier cealaltă parte a clădirii: tronsonul II.

Cel mai important este că, la începerea anului școlar, elevii vor intra în clasele nou amenajate din tronsonul I.”, a transmis edilul Cristian Gentea, în urmă cu puțin timp, pe Facebook.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90