930 x122 grota rece

emblema de onoare

Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Distincție deosebit de importantă pentru Jandarmeria Argeș!

În cadrul unei ședințe omagiale desfășurată ieri, 3 aprilie, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cu ocazia sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș i-a fost conferită Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Distincția a fost conferită de către vice-prim ministrul și ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Marian Predoiu.

Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Aceasta vine ca semn de recunoștință pentru servicii și fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Ministerului Afacerilor Interne.

În același timp, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș s-a desfășurat ședința omagială cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

În cadrul festivității, șase jandarmi argeșeni au primit distincții pentru spiritul civic și umanitatea de care au dat dovadă, după cum urmează:

,,- emblema de merit pentru acțiuni umanitare clasa I

plutonier adjutant Preda Flavius, care a intervenit pentru limitarea efectelor unei explozii, urmate de incendiu, salvând viața unui bărbat surprins de flăcări.

Detalii, AICI.

emblema de merit pentru acțiuni umanitare clasa a III-a

plutonier adjutant șef Mincu Marian, plutonier adjutant șef Nistor Robert și plutonier Cărciun Ana, care au găsit un bărbat dispărut în urmă cu nouă ani și apoi, aflându-se în timpul liber, l-au condus pe acesta până în localitatea de domiciliu, pentru a-și regăsi familia.

Amănunte, AICI.

plutonier Mucenic Vlăduț, plutonier adjutant șef Tudor Ilie, care au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, în urma unui accident rutier produs chiar în fața lor, salvându-i astfel viața.

Tot cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, 9 ofițeri și 18 subofițeri au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, iar 78 de cadre au primit recompense morale (ridicarea unei sancțiuni, diplome de merit, mulțumiri).

De asemenea, invitații noștri au primit plachete aniversare în semn de recunoaștere a bunelor relații instituționale pe care le avem.”, transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș.

Foto: IJJ Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3