Donaris 930 x 122

calea depozitelor

,,Eram în mașina care a filmat scena, am amuțit și îmi tremurau picioarele!”

,,Eram în mașina care a filmat scena, am amuțit și îmi tremurau picioarele!”

Citiți și: Anunțul momentului de la Publitrans! Toți călătorii sunt vizați de măsură

Update 19 august 2023, ora 9.37

Un cititor al publicației ePitești a trimis pe pagina redacției filmarea cu momentul în care șoferul a încălcat regulile de circulație.

Citiți și: Se fac angajări la Publitrans 2000, în Pitești

 

După cum bine se poate observa, șoferul autobuzului a tăiat efectiv calea autoturismului, riscând să producă un accident.

O femeie, pasageră în autoturism, declară că a rămas total uluită de manevra neregulamentară făcută de șoferul autobuzului Publitrans:

,,Eram în mașina care a filmat scena, am amuțit și-mi tremurau picioarele!

Mesajul poate fi citit în imaginea de mai jos:

Știre inițială 18 august 2023, ora 17.40: Este inadmisibil ce face șoferul acestui autobuz Publitrans!

O imagine revoltătoare care are în prim-plan un autobuz Publitrans a fost postată astăzi în mediul online.

Șoferul mijlocului de transport în comun încalcă flagrant regulile de circulație!

În imagine se poate observa cum șoferul vine de pe strada Tache Ionescu pe Calea Depozitelor. În loc să vireze la dreapta, așa cum este obligatoriu în intersecția în cauză, șoferul merge drept înainte.

Conducătorul auto care a postat fotografia avea verde la semafor.

Ceea ce a făcut șoferul de pe autobuzul Publitrans este inadmisibil!

Este inadmisibil ce face șoferul acestui autobuz Publitrans!

Nu avem informații dacă a făcut acest lucru din neștiință (cam greu de crezut) sau din comoditate. În față, înspre Parcul Lunca Argeșului, este sediul Publitrans și nu este exclus ca șoferul să fi vrut să ajungă… mai repede acolo.

Precizăm că șoferii sunt nevoiți să facă la dreapta când vin de pe Tache Ionescu și să întoarcă în sensul giratoriu din apropierea benzinăriei Lukoil.

Oricare ar fi „scuza” șoferului, fapta este foarte gravă!

Suntem curioși care este poziția directorului Publitrans Manuel Rotaru. Ce părere are despre fapta angajatului său?

Foto: Facebook Info Trafic Pitești

Donaris 555×222

Comentarii

4 comentarii

 • Mammon spune:

  Tot ce zic comentacii de pe faeisbuk sunt semne de ignoranta, sa incerce ei sa vireze un autobuz in giratoriu, poate au impresia ca e masina mica, sa incerce ei sa stea la volan toata ziua in trafic carand oameni si sa mearga cu 60 cu autobuzul plin!
  Si prietenul care a amutit de ii tremurau picioarele, foarte bine ca ai fost atent, lasa vrajeala, sa isi faca militia treaba sa se decida ce si cum, nu cred eu ca un sofer de autobuz probabil obosit e mai periculos ca ghertoii cu vechituri si tarabe tunate nemtesti care te omoara ca asa vor ei 🙂

 • eu spune:

  Buna ziua, mi-asi dorori ca redactia sa urmareasca sbiectul si sa puna presiune, faca e cazul, pe autoritati pentru a pedepsii CONFORM LEGII, ca orice sofer care a gresit. Deasemenea asteptam si din partea angajatorului soferului sanctiuni CONFORM REGULAMENTULUI INTERN AL SOCIETATII MACAR, ca este sau asa pretinde sofer profesionist si trebuie sa se comporte ca atare in trafic. SUCCES!

 • eu spune:

  Buna ziua, si daca redactia este curioasa poate incepe o investigarie si asupra „soferilor” de la DLM parca asa se numesc rachetele care transporta angajatii de la DACIA. O plimbare pe strada ve duce spre/dinspre Maracineni la ora cand aduc oamenii de la schimbul 1 de la Uzina Dacia. Si poate doresc si cei din……politie, sa ii insoteasca, discret, va tot sunt atat de incantati de pistoalele „montate” cu politist cu tot pe stalpii de electricitate. Oare nu au gasit/prins/pedepsit nici in conducator de astfel de racheta??? Sa nu ii observe deoarece sunt mereu pe banda 2 sau nu apuca ca sunt prea rapizi pentru ei?

 • Ionuț spune:

  Se descarca bateria și rămânea în giratoriu, așa că omul s-a grăbit puțin !😉

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90