Donaris 930 x 122

curtea de arges

EȘEC TOTAL. O NOUĂ LICITAŢIE PENTRU GARA REGALĂ

Licitaţie pentru Gara Regală. Regionala CFR Craiova a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o nouă licitaţie pentru reabilitarea şi restaurarea clădirii Gării Regale din Curtea de Argeş.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Precedentele licitaţii (un exemplu, AICI) au fost un eşec, deoarece nicio firmă nu s-a înscris la procedură, pe motiv că suma pusă la bătaie este prea mică în raport cu lucrările care trebuie făcute la o clădire monument istoric (de patrimoniu).

Pentru noua licitaţie, termenul limită de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate este data de 20 noiembrie 2019.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Valoarea estimată a investiţiei se ridică la suma de 253.000 de lei, fără TVA.

Ani de zile, Gara Regală din Curtea de Argeș a fost lăsată în paragină. Din cauza stării avansate de degradare, la funeraliile Regelui Mihai I faţada a fost acoperită cu o pânză care reda imaginea gării.

Despre indiferența, ba chiar nesimțirea cu care autoritățile au tratat de-a lungul vremii Gara Regală din Curtea de Argeș vă invităm să (re)citiți AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90