Donaris 930 x 122

curtea de arges

EȘEC TOTAL. O NOUĂ LICITAŢIE PENTRU GARA REGALĂ

Licitaţie pentru Gara Regală. Regionala CFR Craiova a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o nouă licitaţie pentru reabilitarea şi restaurarea clădirii Gării Regale din Curtea de Argeş.

Citiți și: Lucrări într-o intersecţie mare din Piteşti

Precedentele licitaţii (un exemplu, AICI) au fost un eşec, deoarece nicio firmă nu s-a înscris la procedură, pe motiv că suma pusă la bătaie este prea mică în raport cu lucrările care trebuie făcute la o clădire monument istoric (de patrimoniu).

Pentru noua licitaţie, termenul limită de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate este data de 20 noiembrie 2019.

Citiți și: Noi lucrări de reparaţii ale străzilor din Piteşti

Valoarea estimată a investiţiei se ridică la suma de 253.000 de lei, fără TVA.

Ani de zile, Gara Regală din Curtea de Argeș a fost lăsată în paragină. Din cauza stării avansate de degradare, la funeraliile Regelui Mihai I faţada a fost acoperită cu o pânză care reda imaginea gării.

Despre indiferența, ba chiar nesimțirea cu care autoritățile au tratat de-a lungul vremii Gara Regală din Curtea de Argeș vă invităm să (re)citiți AICI.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441