930 x122 grota rece

CONAF

Eveniment de elită: Excelența feminină în antreprenoriat, premiată la Gala CONAF

Eveniment de elită: Excelența feminină în antreprenoriat, premiată la Gala CONAF

Citiți și: Elevii de la ,,Zinca” au strălucit! Marele premiu la Maratonul pentru Educație Antreprenorială

Excelența feminină în antreprenoriat va fi celebrată și în 2024, în cadrul ediției cu numărul șase a Galei ,,Women in Economy”.

În acest eveniment de primă clasă vor fi recunoscute și premiate zece personalități care își aduc contribuția constant pentru o societate mai societate mai echitabilă, mai deschisă și mai incluzivă.

Citiți și: HAI LA TEATRU! GALĂ ANIVERSARĂ ÎNTR-O ATMOSFERĂ TENSIONATĂ

Evenimentul va avea loc marți, 5 martie 2024, începând cu ora 19:00, în clădirea Ateneului Român.

Luna martie debutează la Ateneul Român unde, sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF organizează gala de recunoaștere a femeilor care contribuie în fiecare zi la dezvoltarea economică și la promovarea echității și incluziunii sociale.

La gala excepțională sunt așteptați și anul acesta peste 800 de antreprenori, reprezentanți ai autorităților locale și ai Guvernului, ai Parlamentului, precum și ai Administrației Prezidențiale.

Totodată, acest eveniment va fi primul de acest gen din România care va fi sub egida Reprezentanței Comisiei Europene și a Parlamentului European, precizează Cristina CHIRIAC, președinte Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin.

Gala ,,Women In Economy” joacă un rol semnificativ în promovarea noilor direcții în sfera de afaceri, în crearea de valoare adăugată care se vede în bunăstarea tuturor.

Eveniment de elită: Excelența feminină în antreprenoriat, premiată la Gala CONAF

Prin marcarea succeselor și prin diseminarea poveștilor de succes, CONAF încurajează un ciclu virtuos de inspirație și motivare, esențial pentru dezvoltare și pentru realizarea unei societăți în care egalitatea de șanse și meritocrația sunt valori de bază.

,,Reprezentarea echitabilă a femeilor în sfera economică și socio-politică a societății dă buna măsură a felului în care reușim să construim societăți incluzive.

Egalitatea de șanse nu este un moft și nici un joc de sumă zero, cu învinși și învingători, ci un principiu esențial al democrației europene.

Echipa CONAF lucrează cu multă dăruire pentru includerea acestor teme pe agenda publică și decizională din România și o felicit, și cu ocazia acestui eveniment de excepție”, a declarat E.S. Ramona CHIRIAC, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Reprezentanței Comisiei Europene, în prezența Excelenței Sale, doamna Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene.

La eveniment și-au confirmat prezența oficialități de prim rang, antreprenori cu notorietate, oameni de cultură recunoscuți european, precum și alte câteva sute de reprezentanți ai companiilor românești din toate domeniile.

La fel ca în anii precedenți, Gala CONAF este recunoscută la nivel național ca un etalon și un model de bune practici.

Foto: conaf.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90