NOR CURIER 930X122

70 de ani

HAI LA TEATRU! GALĂ ANIVERSARĂ ÎNTR-O ATMOSFERĂ TENSIONATĂ

Hai la teatru! Gală aniversară într-o atmosferă tensionată. Vineri, 1 februarie 2019, de la ora 18:30, argeșenii sunt așteptați să sărbătorească alături de actorii Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești cei 70 de ani de la înființarea instituției.

Citiți și: Pitești. Accident ciudat: Un senior de 70 de ani, rupt de beat a intrat direct într-un TAXI

Accesul se va face pe bază de invitații gratuite, invitații care pot fi procurate de la agenția teatrală.

“Gala Aniversară – Davila 70” va fi prezentată de managerul Nicolae Poghirc.

Citiți și: Pitești. Surpriză uriașă pentru copii în Centru, de Moș Nicolae! Nu rata!

Aniversarea are are loc pe fondul unei situații tensionate. Consiliul de Administrație al Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești s-a întrunit recent. Potrivit convocatorului, angajaților li se interzic ”înregistrarea audio și video a altor salariați în cadrul instituției” și ”folosirea telefoanelor mobile în timpul repetițiilor”.

În cazul în care angajații teatrului vor încălca noile reguli de ordine interioară, se consideră ”abateri disciplinare grave și se sancționează cu desfacerea contractului individual de muncă”.

Teatrul ”Alexandru Davila” a mai fost și anul trecut în mijlocul unui scandal, în urma unor informații apărute în spațiul public. Mai mulți angajați ai instituției de cultură (între timp concediați) au reclamat atunci modul în care managerul Nicolae Poghirc se comportă cu salariații, dar și condițiile din clădirea teatrului piteștean.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3