Donaris 930 x 122

70 de ani

HAI LA TEATRU! GALĂ ANIVERSARĂ ÎNTR-O ATMOSFERĂ TENSIONATĂ

Hai la teatru! Gală aniversară într-o atmosferă tensionată. Vineri, 1 februarie 2019, de la ora 18:30, argeșenii sunt așteptați să sărbătorească alături de actorii Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești cei 70 de ani de la înființarea instituției.

Citiți și: DSP Argeș, două zile de verificări la teatrul „Alexandru Davila” din Pitești

Accesul se va face pe bază de invitații gratuite, invitații care pot fi procurate de la agenția teatrală.

“Gala Aniversară – Davila 70” va fi prezentată de managerul Nicolae Poghirc.

Citiți și: CJ ARGEȘ CUMPĂRĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ PENTRU BELELELE JURIDICE ÎN CARE MANAGERUL POGHIRC A BĂGAT TEATRUL AL. DAVILA

Aniversarea are are loc pe fondul unei situații tensionate. Consiliul de Administrație al Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești s-a întrunit recent. Potrivit convocatorului, angajaților li se interzic ”înregistrarea audio și video a altor salariați în cadrul instituției” și ”folosirea telefoanelor mobile în timpul repetițiilor”.

În cazul în care angajații teatrului vor încălca noile reguli de ordine interioară, se consideră ”abateri disciplinare grave și se sancționează cu desfacerea contractului individual de muncă”.

Teatrul ”Alexandru Davila” a mai fost și anul trecut în mijlocul unui scandal, în urma unor informații apărute în spațiul public. Mai mulți angajați ai instituției de cultură (între timp concediați) au reclamat atunci modul în care managerul Nicolae Poghirc se comportă cu salariații, dar și condițiile din clădirea teatrului piteștean.

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441