Donaris 930 x 122

nicolae nica

(AUDIO) REVOLTĂTOR! MANAGERUL DE LA ”DAVILA” URLĂ LA ANGAJAȚI

Revoltător! Managerul de la ”Davila”urlă la angajați. Pe o rețea de socializare a apărut o nouă dovadă a comportamentului nefiresc pe care  Nicolae Poghirc, managerul Teatrului ”Alexandru Davila”, l-ar avea față de angajații săi.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

Este vorba despre o înregistrarea audio postată pe pagina de Facebook Teatrul Generațiilor – Al. Davila Pitești. ”Dragi iubitori ai teatrului , așa cum am promis, vă prezentăm dovezi în ceea ce privește conduita celui care conduce de mai bine de un an o instituție de cultură.”, precizează reprezentanții paginii.

Așa cum veți concluziona după ascultarea înregistrării, managerul urlă de-a dreptul la unul dintre angajații săi, Valentin Nica.

Citiți și: Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

Potrivit informațiilor noastre, Valentin Nica, angajat pe partea de sonorizare la Teatrul ”Alexandru Davila”, ar fi folosit propria aparatură la unele spectacole susținute la teatru. Ar fi vrut să le ia acasă, însă l-ar fi rugat pe manager să facă o comisie prin care să fie verificate actele echipamentelor. Motivul? Unul cât se poate de simplu: nu ar fi vrut să fie acuzat ulterior că ar fi furat echipamente de la teatru.

Situația nu este singulară. Așa cum v-am prezentat într-un material anterior, și Andreea Dragnea, balerină la Teatrul ”Alexandru Davila” a semnalat comportamentul managerului Poghirc (subiectul, pe larg, AICI). (Sursă audio: Facebook Teatrul Generațiilor – Al. Davila Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3