Donaris 930 x 122

nicolae nica

(AUDIO) REVOLTĂTOR! MANAGERUL DE LA ”DAVILA” URLĂ LA ANGAJAȚI

Revoltător! Managerul de la ”Davila”urlă la angajați. Pe o rețea de socializare a apărut o nouă dovadă a comportamentului nefiresc pe care  Nicolae Poghirc, managerul Teatrului ”Alexandru Davila”, l-ar avea față de angajații săi.

Citiți și: DSP Argeș, două zile de verificări la teatrul „Alexandru Davila” din Pitești

Este vorba despre o înregistrarea audio postată pe pagina de Facebook Teatrul Generațiilor – Al. Davila Pitești. ”Dragi iubitori ai teatrului , așa cum am promis, vă prezentăm dovezi în ceea ce privește conduita celui care conduce de mai bine de un an o instituție de cultură.”, precizează reprezentanții paginii.

Așa cum veți concluziona după ascultarea înregistrării, managerul urlă de-a dreptul la unul dintre angajații săi, Valentin Nica.

Citiți și: CJ ARGEȘ CUMPĂRĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ PENTRU BELELELE JURIDICE ÎN CARE MANAGERUL POGHIRC A BĂGAT TEATRUL AL. DAVILA

Potrivit informațiilor noastre, Valentin Nica, angajat pe partea de sonorizare la Teatrul ”Alexandru Davila”, ar fi folosit propria aparatură la unele spectacole susținute la teatru. Ar fi vrut să le ia acasă, însă l-ar fi rugat pe manager să facă o comisie prin care să fie verificate actele echipamentelor. Motivul? Unul cât se poate de simplu: nu ar fi vrut să fie acuzat ulterior că ar fi furat echipamente de la teatru.

Situația nu este singulară. Așa cum v-am prezentat într-un material anterior, și Andreea Dragnea, balerină la Teatrul ”Alexandru Davila” a semnalat comportamentul managerului Poghirc (subiectul, pe larg, AICI). (Sursă audio: Facebook Teatrul Generațiilor – Al. Davila Pitești)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441