New Profesional Consult 930 x 122

teatrul alexandru davila

Directorul Teatrului ”Alexandru Davila” și-a dat demisia!

Astăzi, 10 martie, Felix Goldbach, managerul Teatrului ”Alexandru Davila” și-a dat demisia din funcție.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

Decizia lui Felix a fost motivată de existența unor proiecte personale pe zona de cultură.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a subliniat că încetarea mandatului se va produce începând cu data de 1 aprilie 2022, perioadă până la care va fi făcută o propunere privind asigurarea interimatului și a dat asigurări că activitatea angajaților și a actului cultural nu vor fi afectate.

Citiți și: Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

„La finalul lunii trecute, după discuții pe are le-am avut cu domnul manager, am reținut faptul și am înregistrat o solicitare a domniei sale de încheiere a contractului de management cu acordul părților, întrucât domnia sa este implicat în anumite proiecte personale, tot, pe zona de cultură, și care la moment dat s-ar putea intersecta cu activitățile culturale ale Consiliului Județean. (…)

Îi pot asigura pe toți iubitorii de teatru că activitatea nu va avea de suferit în perioada următoare. Vom căuta cele mai bune soluții în așa fel încât angajații și repertoriu să nu aibă de suferit. Nu ne-am decis încă cine va prelua interimatul, dar, deocamdată, vreau să subliniez că, prin acordul părților, dl Felix Goldbach va rămâne manager până la data de 1 aprilie”,  a subliniat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu.

Felix Goldbach a ținut să le mulțumească colegilor pentru sprijin și le ureze succes pe mai departe:

„Timpul a fost scurt, dar cred că am reușit să avem spectacole frumoase, iar pentru mine a contat mereu performanța și în prim plan am pus mereu actorii.

Eu urez succes celui sau celei care va prelua conducerea Teatrului „Alexandru Davila”. Le mulțumesc colegilor pentru că au fost mereu lângă mine, mulțumesc conducerii Consiliului Județean pentru activitate și ori de câte ori voi fi solicitat voi răspunde pozitiv”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3