Donaris 930 x 122

nicolae poghirc

EXCLUSIV. ACUZAȚII GRAVE, SCANDAL LA TEATRUL ”DAVILA”. A INTERVENIT POLIȚIA

Exclusiv. Acuzații grave, scandal la Teatrul „Davila”. A intervenit Poliția. Directorul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, Nicolae Poghirc, ar fi avut un comportament agresiv cu unul dintre angajații săi.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Conform surselor noastre, vineri, 8 noiembrie 2019, în timpul unor repetiții, Poghirc l-ar fi strâns de gât pe Cristi Nica, cel care se ocupă de lumini!

Din motive necunoscute, spun sursele noastre, Nicolae Poghirc ar fi venit cu viteză și „s-ar fi înfipt în gâtul” angajatului, iar acesta din urmă ar fi căzut.

Citiți și: DSP Argeș, două zile de verificări la teatrul „Alexandru Davila” din Pitești

Au fost alertate autoritățile, un echipaj de Poliție de la Secția 1 din Pitești prezentându-se la Teatrul „Davila”. Nica nu ar fi depus, însă, plângere la Poliție, de teamă să nu își piardă locul de muncă, potrivit acelorași surse.

Am luat legătură cu Biroul de presă al Poliției Argeș pentru a primi un punct de vedere oficial cu privire la această situație. „Am avut o sesizare, se fac cercetări”, precizează pentru ePitești Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Județene.

Amintim că nu este pentru prima dată când comportamentul directorului Nicolae Poghirc este criticat de oameni care au legătură cu instituția de cultură piteșteană. Amănunte, AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441