Donaris 930 x 122

nicolae poghirc

REGIM DRACONIC LA ”DAVILA”. POGHIRC IA MĂSURI SEVERE

Regim draconic la „Davila”. Poghirc ia măsuri severe. Consiliul de Administrație al Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești s-a întrunit recent. Potrivit convocatorului, document în posesia căruia ePitești a intrat, angajaților li se interzic ”înregistrarea audio și video a altor salariați în cadrul instituției” și ”folosirea telefoanelor mobile în timpul repetițiilor”.

Citiți și: DSP Argeș, două zile de verificări la teatrul „Alexandru Davila” din Pitești

În cazul în care angajații teatrului vor încălca noile reguli de ordine interioară, se consideră ”abateri disciplinare grave și se sancționează cu desfacerea contractului individual de muncă”. Documentul este semnat de managerul Nicolae Poghirc (click pe imagine pentru mărire):

Potrivit surselor noastre, ar exista și alte reguli, nescrise, pe care, mai nou, salariații Teatrului ”Davila” ar trebui să le respecte în timpul programului de lucru. Ca de exemplu, să ceară voie să meargă la baie!

Citiți și: CJ ARGEȘ CUMPĂRĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ PENTRU BELELELE JURIDICE ÎN CARE MANAGERUL POGHIRC A BĂGAT TEATRUL AL. DAVILA

Noul regulament ar fi intrat deja în vigoare, provocând mari nemulțumiri printre angajați.

Teatrul ”Alexandru Davila” a mai fost în mijlocul unui scandal, în urma unor informații apărute în spațiul public. Mai mulți angajați ai instituției de cultură (între timp concediați) au reclamat atunci modul în care managerul Nicolae Poghirc se comportă cu salariații, dar și condițiile din clădirea teatrului piteștean.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441