NOR CURIER 930X122

gala

CEI MAI ACTIVI VOLUNTARI DIN ARGEȘ, PREMIAȚI

În sala de festivăţi situată în extensia Sălii Sporturilor din Piteşti au fost premiați aseară cei mai activi voluntari şi organizaţii nonguvernamentale care au desfăşurat proiecte de voluntariat în Argeş. S-au bucurat astfel de recunoaștere publică opt voluntari nominalizaţi de organizaţii şi patru propuși de Direcția pentru Sport și Tineret, instituția organizatoare.

Citiți și: Eveniment de elită: Excelența feminină în antreprenoriat, premiată la Gala CONAF

ONG-urile premiate în cadrul galei sunt următoarele: Asociaţia Română de Tineret Muntenia, Asociaţia Studenţească INGMED, 3fest, AISEC Piteşti, Asociaţia Grupul pentru Ecologie Argeş, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, Consiliul Judeţean al Elevilor, Centrul Cultural Mioveni, Asociaţia Umanitară pentru Tineret Argeş, Fundatia Compartir, Europe Direct Argeş, Asociaţia Studenţilor Universităţii Piteşti ”Carol I” și Asociaţia „Sfinţii Spiridon şi Irina”.

„Prezenţa dumneavoastă înseamnă că noi am avut activitate, dumneavoastră o confirmaţi. Noi ne dorim în continuare să menţinem ştacheta la acelaşi nivel. Totul are la bază şi activitate umană, dar şi resurse financiare.”, a spus la festivitatea de premiere Laurenţiu Achimescu, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș. ”Să reuşim să organizăm şi în acest an o gală care se adresează mişcării de voluntariat şi tinerilor argeşeni nu a fost uşor. A trebuit să găsim cadrul legislativ care să ne permită să facem această premiere, întrucât, ştiţi bine, ne-am confruntat cu câteva probleme. În 2014 s-au întâmplat şi cu voia şi cu sprijinul dumneavoastră o serie întreagă de lucruri importante. Poate cel mai important, pe lângă concursul local de proiecte, a fost redeschiderea Centrului de Tineret Piteşti, un Centru care funcţionează în acest spaţiu.”, a afirmat, la rândul său, Adrian Bughiu, directorul adjunct al DJST.

Citiți și: La 10 ani şi opt luni, o puştoaică din Piteşti s-a tuns pentru prima dată în viaţă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3