930×122 CAPRA 5

mosoaia

Evul Mediu lângă Pitești. Primar (PNL): „Stați liniștit, că nu e adevărat!”

Argeș. Coșmar pe o stradă din Moșoaia! Evul Mediu lângă Pitești: Edil (PNL): „Stați liniștit, că nu e adevărat!”

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

Locuitorii de pe o stradă din comuna argeșeană Moșoaia trăiesc de la o vreme un adevărat coșmar, mai ales atunci când plouă – cum s-a întâmplat și zilele trecute.

O firmă care a câștigat un contract pus la bătaie de Primărie a început de o săptămână lucrările de reabilitare a străzii, dar nu a trecut de stadiul de decopertare.

Citiți și: Accident grav lângă Pitești! Două persoane sunt rănite

Și uite așa strada a devenit aproape impracticabilă din punct de vedere al traficului rutier și pietonal, mai ales în condiții meteo vitrege.

În plus, deoarece săpăturile sunt cu jumătate de metru mai jos de nivelul anterior al carosabilului, mulți localnici nu mai pot intra cu mașinile în curte.

Este și cazul lui I.M. care ne-a contactat pentru a ne relata revoltat situația.

De 12 ani avem probleme pe această stradă. Mereu lucrări, dar niciodată nu e terminată. Ni se spune că trebuie să suferim un pic, apoi va fi bine. Dar nu vreau să sufăr deloc! Găsește soluții ca eu, cetățeanul, să nu sufăr deloc!

Acum au decopertat de o săptămână, dar nu s-au gândit să pună ceva la intrările în curți să putem să intrăm cu mașinile. Eu am un autovehicul cu gardă joasă, așa că sunt nevoit să îl las la mama naibii! Pentru ce plătesc taxe și impozite? Cred că o să ajung să vând tot aici, nu mai suport!

Cei de la Primărie nu trec pe aici să vadă cum se lucrează, iar muncitorii nu au un supraveghetor. Fac ce îi taie capul. Noi muncim, plătim impozite și pentru ce? Să nu putem nici măcar să băgăm mașinile în curte?”, ne-a spus tânărul.

Strada cu pricina se numește Olteni.

Cu privire la situația semnalată, ePitești.ro a luat legătura și cu primarul comunei Moșoaia, Necula Ion, pentru a obține un punct de vedere oficial.

Necula Ion:Asfaltăm acum, se lucrează. Eu am predat strada la constructor. Am început acum să asfaltăm, deja au început să lucreze de vreo săptămână. Eu am predat drumul la constructor să lucreze la el pentru asfaltare, ce să fac mai mult de-atât? Strada nu e gata, în luna iunie va fi gata. E pe Anghel Saligny.”

ePitești.ro: Oamenii zic că strada e mai jos cu un metru față de nivelul care a fost înainte și nu pot să intre cu mașinile în curte, e nămol.

Necula Ion: Cum să fie domne’ cu un metru? E posibil? Stați liniștit, că nu e adevărat. (…) O fi adevărat că vreunul nu poate să intre în curte, dar domne’, ce vrea să facem acum? O zi, două, nu moare nimeni dacă nu poate să intre în curte cu mașina.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

10 comentarii

  • Andrei spune:

    Nu este chiar asa. Stau pe aceasta strada. Intradevar dupa ce sa decopertat, au ramas in unele locuri diferente de nivel ( 15-20 cm ) fata de accesul in curte. Adevarul este ca cel care a semnalat , sta foarte departe de unde trebuie sa-si lase masina ( aproximativ 150m ). Cat despre faptul ca muncitorii nu au un coordonator si lucreaza haotic, asta este adevarat. Azi sapa pe langa un canal, maine scot resturile de beton de pe margine si tot asa.

  • Georgică spune:

    Echipa de la e Pitesti , dacă sunteți dispuși să faceți un material , vă rog frumos mergeți în com Uda pe DJ 703 B Morărești -Uda și poate așa vede și domnul Mînzînă în ce stadiu se află acest drum ! Nu mai vorbesc de vegetația de pe marginea drumului care ne zgîrie mașinile ! Vă mulțumesc !

  • Ion spune:

    De vina pentru tot ce se întâmplă în Comuna Mosoaia nu este aceasta tentativa de primar (gremlin) este secretarul din cadrul Primărie Mosoaia care a păcălit o grămadă de oameni și le a luat terenurile cu „japca” și a schimbat inclusiv numele de familie pentru a nu fi descoperit.. A făcut prăpăd în, întreaga comuna!

  • Mariana spune:

    Domnul primar actual trebuie sa facă ceea ce fostul primar Lian , nu a făcut dar a și cheltuit banii pt investițiile respective . Domnul primar Necula a făcut în ptin timp ceea ce fostul primar nu a reușit în atâtea mandate

  • Marin spune:

    Cer scuze locuitorilor din Com. Moșoaia, str. Olteni, după părerea mea ar trebui să fiți fericiți despre reabilitarea drumului, adevărul este că edilul Com. Moșoaia încă se mai gândește pentru bunăstarea cetățenilor cum ar fi asfaltarea anumitor drumuri, nu iau apărarea primarului pentru implicare, nu fac parte din nici un partid politic. Unde locuiesc eu mă consider un OROPSIT cu toate că locuiesc într-un Oraș. Acest Oraș a luat ființă acum 55 de ani 1968, cu toate că la primărie sau perindat zeci de primari din toate partidele politice în care nu au făcut NIMIC pentru locuitorii SATULUI (nu stradă) Pârvu Roșu, Oraș Costești, jud. Argeș. De cum se intră/iese din această locație observi numele locației ORAȘ COSTEȘTI SAT PÂRVU ROȘU. Zlele trecute s-a trecut la Marea Asfaltare pardon MAREA PIETRUIRE și acest lucru făcut pe porțiuni aici este mai rău decât în Evul Mediu, o porțiune din drum a fost îngustat după ce a fost introdusă conducta de apă în 2008, mă refer în zona Bisericii vechi, începând cu prima casă și mai departe după ce treci de Biserica veche. Totuși considerați-vă norocoși.

  • Andrei spune:

    Pe Tancodrom in Pitesti e nămol mai mare ca la Moșoaia pe str Jan Constantinescu și e la 2 min de oraș Pitesti, așa ca fii mulțumit ca se face str. Nu mai vb ca toate terenurile sunt pline de peturi și mizerie,cum facem cu legea cu curățarea terenurilor valabil doar pt prosti

  • Nita Ioana spune:

    In Lazaresti, com Mosoaia sunt gropi ca pe vremea lui Tepes, iar dl primar incalzeste scaunul de la primarie.Este un primar expirat, obosit din nastere.

  • Titi spune:

    Lucrurile in Moșoaia se mișcă destul de bine de cand este primar , dl Necula. Inainte de a face un reportaj, de ce nu „sapati” si dumneavoastra putin in realitate si nu la suprafața idioțeniei unui mahalagiu de serviciu ? Sau, de ce nu faceti un reportaj cu DN67B daca sunteti atat de interesati de scandal ?

  • Gogu spune:

    Sunteți sigur ca este DN și nu DC 67 B ?

  • Gogu spune:

    Sunteți sigur ca este DN și nu DC 67 B ? Totul ca n Romanica ,încep lucrări și nu le termina.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3