930 x122 grota rece

definitivat

EXAMENE PROFESORI: PRECIZĂRILE MINISTRULUI ANISIE

Monica Anisie a făcut ieri precizări legate de examenele de titularizare şi definitivat. Potrivit ministrului, examenele de titularizare vor fi reluate la finalul stării de alertă, însă cele pentru definitivat vor avea loc în luna iulie.

Citiți și: Informație de ultim moment! Activitatea în școli depinde de asta

Examenul de titularizare a fost suspendat până la momentul încetării stării de alertă. Cadrul legal impunea Ministerului Educaţiei să ia această măsură. După cum bine se ştie, prin Legea 55 a fost introdus de grupul parlamentar PSD un articol, articolul 27 alineatul 3, prin care s-a impus autorităţii publice sau instituţiei publice să nu mai poate organiza niciun fel de concurs. Asta a însemnat să suspendăm acest examen de titularizare pentru profesori şi imediat ce va înceta starea de alertă şi vom avea posibilitatea susţinerii acestui examen, o să îl susţinem […]. Aş vrea să spun cadrelor didactice că examenul pentru definitivare în învăţământ rămâne valabil şi se va susţine în data de 22 iulie. Este important, profesorii trebuie să ştie că vom continua cu examenul pentru definitivat şi examenele pentru gradele didactice.”, a a spus Monica Anisie la Realitatea Plus, potrivit Agerpres.

(Sursa: Agerpres)

Citiți și: Doar două note de 10 la Definitivat în Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3