Donaris 930 x 122

alina mărtau

Exclusiv. „Este anormal să nu răspunzi la cererile unui medic de atât timp!”

Alina Mărtau, medic primar medicină de urgență în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, reacționează la declarațiile colegului său, Andrei Gaitan, medic specialist ORL în cardul aceluiași spital.

Citiți și: Pitești. Revolta medicilor de la UPU: „Adevărul trebuie spus!”

Reamintim că, acesta a povestit într-o postare pe Facebook despre calvarul prin care trece și sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a profesa, acuzând conducerea SJUP de management defectuos și tratament preferențial. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Un medic acuză conducerea Spitalului de Urgență!

Nimic nu poate fi mai trist decât un spate întors și o mână retrasă atunci când poți face un bine. Aici e despre legalitatea unui drept, despre corectitudine și despre sistemul preferențial. Treziți-vă și faceți ce trebuie pentru a avea medici de calitate în spital.”, este comentariul medicului Alina Mărtau la vederea articolului postat de ePitești.ro, în această dimineață.

Citiți și: Pitești. Medici de top din Turcia, la Spitalul Județean

Ulterior, un redactor al publicației noastre a luat legătura telefonic cu Alina Mărtau. Aceasta ne-a mărturisit cu indignare că nu știa povestea colegului său.

Mi se pare anormal să nu răspunzi la cererile unui medic de atât timp, dar să vrei să ai performanță în spital.

Andrei este extraordinar ca medic. Eu am rămas șocată, pentru că eu credeam că el stă în Pitești.

Am rămas șocată că el face naveta de la București. Așa ceva nu se poate!, a declarat medicul Alina Mărtau în exclusivitate pentru ePitești.ro

Alina Mărtau este unul dintre cei mai vechi și respectați medici din cadrul SJUP, aceasta fiind cunoscută pentru ieșirile sale publice referitoare la neregulile din lumea medicală, cât și din societate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache