EcoMoto 930×122

argeș mall

Exclusiv. Încep lucrările pentru un nou mall în Pitești

Proiectul complexului comercial din Tudor Vladimirescu, denumit „Argeş Mall”, e tot mai aproape de realitate.

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Dezvoltatorul Prime Kapital trebuie să primească în această vară ultimele avize necesare pentru demararea proiectului.

Astfel, potrivit unor surse de încredere ePitești.ro, Prime Kapital va începe din această toamnă lucrările la pasarela auto-pietonală peste calea ferată pe terenul din strada Tudor Vladimirescu, nr. 113-115C.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

Odată cu aceste lucrări va începe și procesul de demolare a clădirilor care se află pe suprafața unde urmează să se construiască noul mall.

Pasarela, care ar urma să ajute atât clienții viitorului mall, cât și piteștenii, va fi realizată din resursele proprii ale dezvoltatorului, iar ulterior va fi donată Primăriei Pitești.

Aceasta ar urma să fie gata în aproximativ 12 luni de la începerea lucrărilor, potrivit termenelor stabilite.

De asemenea, din primăvara anului viitor se preconizează începerea lucrărilor și la complexul comercial. Așadar, lucrările la pasarelă și lucrările la Argeș Mall se vor desfășura în paralel.

Lucrările pentru construirea noului mall vor dura aproximativ 2 ani.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Valentin spune:

    O prostie !!!!!! Daramam fabrici și construim mall-uri ….!!!! Un popor de nimic!!!

  • George spune:

    Fabrici inchise de 40 de ani..

  • Ion Ion spune:

    F adevărat ce spuneți!!! Nu suntem în stare sa construim ceva pt viitorul nostru, al copiilor noștri ci doar terase , baruri , Mall uri , și cluburi pentru ca jumătate dintre femei și bărbați sunt prostituate și pești ,asa ca ce sa facă ei dacă se construiesc fabrici. Primează prostia, grandomaneala , prostituția, traficul cu femei și droguri șamd…..deci la Mall, piscina , cluburi , terase se duc aceasta categorie de dive și combinatori

  • GV spune:

    Unii vorbesc de umilință ca nu s-facut mall-ul pana acum și ma gândesc dacă acești oameni stăpânesc acești termeni.
    Dacă la spatii de producție nu se gândesc atunci sa vedem ce pot cumpăra de la Mall cu buzunarul gol. Halal gândire, ne meritam soarta din plin!

  • Adrian spune:

    Perfect adevarat! Dar sa vedem cu cine combina aceste “specii” banii. Doar sa i schimbe intre ei . Cele doua malluri existente sunt jalnice si au perioade în care plâng dupa bani. Lasa-ti- i sa-si avânt spre faliment !

  • dpd spune:

    Vine vremea, cât de curând, când aceste mall -uri vor fi pustii. Românii devin din ce în ce mai săraci. Fără locuri de muncă productive, aceștia vor trebui să muncească pentru vânzarea produselor create în afara țării.Puterea de cumpărare a românilor va fi din ce în ce mai slabă. Urmarea este de la sine de înțeles.

  • Adrian spune:

    Eu nu am părinți nu i-am văzut niciodată în viata asta nu am pe nimeni în viata asta am crescut la orfelinat da știu că nu mă cunoașteți în viata asta

  • Grijulescu spune:

    Ce avem în Pitești maluri ,cazinouri ,case de pariuri,supermarketuri, o tara de ris!!!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90