930 x122 grota rece

consiliul judetean

munti

EXCLUSIV! INVESTIŢIE SPECTACULOASĂ ÎN MASIVUL FĂGĂRAŞ!

Consiliul Judeţean Argeş are în vedere realizarea unei investiţii spectaculoase în masivul Făgăraş, investiție care ar atrage cu siguranţă numeroşi turişti din ţară şi din străinătate.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Autorităţile judeţene vor să construiască unui observator astronomic în zona înaltă a munţilor Făgăraş, acesta urmând să fie deschis şi pentru public. Costul estimat al investiţiei se ridică la circa 15.000.000 de euro. Banii ar urma să fie atraşi din fonduri europene.

Se dorește şi dezvoltarea turistică a zonei de nord a judeţului, în acest sens fiind elaborate proiecte în valoare de peste 1.200.000.000 de euro, tot fondurile europene fiind sursa de finanţare vizată. Proiectele respective includ construirea de staţiuni și de pârtii de schi şi dezvoltarea infrastructurii de cazare şi de transport. O parte din fonduri va fi asigurată din resurse private, în cadrul unor parteneriate.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90