Eurial 930 x 122

Adriana Molfea

Exclusiv. Medicii de la ATI, din Mioveni, vin la ,,Județean”!

Exclusiv. Medicii de la ATI, din Mioveni vin la ,,Județean”!

Citiți și: Medicul Alina Mărtău, furioasă pe Spitalul Militar: Nu au răspuns!

Începând cu data de 1 decembrie, mai mulți medici urmează să fie transferați pe secția de ATI a Spitalului Județean Argeș.

Aceștia își vor începe activitatea pe data de 4 decembrie, după zilele libere legale acordate de stat cu ocazia Zilei Naționale a României.

Citiți și: „Pierderea unei persoane dragi, una dintre cele mai triste încercări ale vieții!”

Această măsură vine ca soluție după ce la secția ATI a spitalului ar fi rămas un singur medic anestezist care să deservească 12 săli de operație.

Reamintim că secția dispunea de trei specialiști, dintre care unul este în concediu medical, un al doilea va pleca prin demisie de la 1 decembrie, rămânând astfel un singur medic.

Mai multe informații despre subiect puteți re (citi) în materialul publicației ePitești, AICI: – Criză la Spitalul Județean. Un medic a făcut infarct. Secția ATI, în colaps – 

Fiind o situație de criză care afectează profund sistemul sanitar din județ, echipa ePitești a luat legătura cu Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean Argeș, pentru a afla ce soluții s-au găsit pentru remedierea problemei.

Exclusiv. Medicii de la ATI, din Mioveni vin la ,,Județean”!

Managerul declară, în exclusivitate, pentru publicația noastră, că de la data de 1 decembrie vor fi transferați definitiv, de la Spitalul din Mioveni, un număr de 6 medici:

,,Într-adevăr, avem cererile de transfer de la Spitalul Mioveni. Vor veni 6 medici, doar pentru ATI”.

Managerul mai precizează că se fac eforturi pentru a suplimenta cu medici și Unitatea de Primiri Urgențe, având în vedere că personalul de acolo este mult prea solicitat și nu face față numărului uriaș de pacienți care au nevoie de îngrijiri medicale imediate.

Amănunte despre situația copleșitoare de la UPU, AICI: – Apel DISPERAT al medicului Alina Mărtău: Situația este critică la Urgența din Pitești! – 

,,Vedem, poate reușim și pentru UPU, mai suntem în discuții și cu medici pentru UPU.”, declară managerul Adriana Molfea pentru ePitești.

Întrebată ce medici urmează să fie transferați, managerul Spitalului Județean a transmis că ne va oferi aceste informații după ce se va opera transferul.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90