930 x122 grota rece

fagaras

salvamont_salvare

EXCLUSIV! MUNŢII ARGEŞULUI, FĂRĂ ACOPERIRE ÎN REŢELELE DE TELEFONIE MOBILĂ!

Ion Sănduloiu, şeful Serviciului Public de Salvamont Argeş, consideră că zona în care s-a petrecut accientul aviatic din Apuseni nu suportă termen de comparaţie cu zona montană a Argeşului, dar că problemele de semnal telefonic sunt la fel de mari şi la noi.

Citiți și: În Munții Făgăraș apare Yellowstone-ul european!

„Să mă ierte colegii din Apuseni, dar acolo poţi vorbi mai mult de dealuri, nu de munţi. Noi avem cam 2.200 km pătraţi de munţi în Argeş, sunt cei mai înalţi, izolaţi şi întinşi munţi din ţară.

Problemele de localizare sunt mari atunci când nu există comunicaţii. Şi în Argeş sunt probleme! Am făcut cereri repetate la Vodafone şi la Orange să asigure acoperire completă sau cât mai mare în munţii noştri, dar degeaba. Sunt multe zone unde abia dacă merge apelul de urgenţă la 112, iar asta poate îngreuna foarte mult căutările”, precizează Ion Sănduloiu pentru ePitești.

Citiți și: Elicopterul SMURD chemat pentru evacuarea unui turist francez rănit în Munţii Făgăraş

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3