930×122 POSADA 5

auto

EXCLUSIV. ȘEFUL DE LA PERMISE RUPE TĂCEREA ÎN SCANDALUL EXAMENULUI AUTO

Exclusiv. Șeful de la Permise rupe tăcerea în scandalul examenului auto. Rupe tăcerea pentru că l-am contactat noi, nu din propria lui inițiativă.

Citiți și: Bărbat luat la bătaie pe o stradă din Pitești

După seria de articole în care v-am prezentat acuzațiile pe care un piteștean i le aduce unui examinator auto cu care fiica sa a susținut proba practică pentru obținerea permisului de conducere, am luat legătura cu seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș pentru a obține un punct de vedere oficial cu privire la această situație.

Contactat telefonic de ePitești, comisarul-șef de poliție Emil Angheloiu ne precizează că știe despre articolele pe care le-am publicat. ”Omul are posibilitatea, conform legii, să facă o contestație în contencios administrativ. Instanța poate să dispună vizionarea înregistrărilor oficiale video de la probă”, se rezumă să declare Angheloiu.

Citiți și: Update/Argeș: Patru bărbați reținuți după bătaia de la petrecerea de Paște

I-am spus că în spațiul public au apărut numeroase reacții negative față de modul în care s-ar desfășura proba practică la examenul auto. Cu alte cuvinte, i-am atras atenția că situația prezentată de ePitești nu ar fi nici pe departe una singulară.

Întrebat de ePitești dacă a discutat subiectul cu angajații instituției sau dacă a declanșat sau va declanșa o anchetă internă, Emil Angheloiu repetă răspunsul inițial: „Oricine poate ataca în instanță rezultatul”.

Sunt singurele precizări pe care șeful de la Permise le face în calitatea sa oficială în legătură cu un subiect de mare interes public și care provoacă reacții numeroase din partea cetățenilor.

Vă reamintim că piteșteanul care ne-a semnalat cazul ne-a pus la dispoziție și imagini video cu momentele în care fiica sa ar fi fost penalizată pe nedrept. Puteți (re)viziona imaginile AICI. Pentru ca alți candidați să nu mai întâmpine astfel de situații, piteșteanul anunță și alte dezvăluiri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3