930 pe 122 COSTACHE

dumitru tudosoiu

Exclusiv. Șeful ISJ: ”S-a pulverizat o cantitate de vapori. Toată clasa, evacuată!”

Un incident care ar fi putut avea urmări grave a avut loc joi, 3 noiembrie, la Colegiul Național Alexandru Odobescu din municipiul Pitești.

Citiți și: Argeș. Exclusiv. De ce este „generalul” fericit! Declarația zilei!

Un elev a pulverizat în clasa în care învăța conținutul unui spray cu piper. Toți elevii din clasă au fost evacuați de urgență.

Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Copii în pericol major! Incident deosebit de grav la un colegiu de prestigiu.

Citiți și: „Este nevoie urgent de soluții care să readucă școala la normal!”

Pentru un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect, ePitești a luat legătura cu inspectorul școlar general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu.

„Este vorba despre un copil de clasa a X- a, teribilist. A venit cu un spray cu piper la școală și neștiind cum să-l folosească, sau mai bine zis cum se poate folosi acest spray cu piper, a desfăcut siguranța. Evident că s-a declanșat recipientul.

S-a pulverizat o cantitate de vapori cu piper în clasă. S-a străduit să-l închidă și l-a închis la un moment dat, dar oricum prea târziu, pentru că toată clasa a fost evacuată.

Câțiva copii au avut și probleme de vedere, firesc, le-au fost ochii iritați.

S-au luat măsuri la nivelul unității, copiii au fost sub supraveghere medicală. S-au anunțat familiile lor.

Până la urmă totul a ieșit cu bine, dar dintr-o prostie, dintr-o joacă copilărească putea să se ducă într-o zonă mult mai periculoasă, să fie cu victime sau cu efecte adverse foarte, foarte grave.

Astăzi la liceu are loc și o cercetare a faptelor și o cercetare disciplinară pe baza celor întâmplate”, a declarat inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, în exclusivitate pentru ePitești.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ionuț spune:

    Sunt frecvente astfel de cazuri in școli,de vină sunt părinții care nu îi instruiesc pe copii cum să folosească asemenea dispozitive. Le cumpără că să se poată apăra în cazul unui atac,dar nu îi avertizează că folosirea lor în loc nepermis este infracțiune.

New Profesional Consult 570×90