930 x122 grota rece

bratianu

„Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

„Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești, renumit pentru tradiția și excelența în educație, aduce o inovație în peisajul liceal prin lansarea „D-ale Brătianului”, un podcast distinctiv și captivant, dedicat elevilor, profesorilor și tuturor celor interesați de dinamica vieții școlare și nu numai.

Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Citiți și: Exclusiv. ,,Generalul” Tudosoiu: Toată lumea vorbește despre acest lucru!

„D-ale Brătianului” nu este doar un simplu podcast, ci o platformă de dialog și descoperire, unde personalități marcante din diferite domenii, alături de elevi care au legături speciale cu instituția, își împărtășesc experiențele și perspectivele.

Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

Inițiat de elevul entuziast Popescu Remus Teodor din clasa a X-a H, acest proiect are scopul de a pune în lumină povestea și valorile colegiului, consolidând legătura comunității educaționale.

Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

Sub îndrumarea directorului adjunct, prof. dr. Ionescu Bogdan, și a consilierului educativ, prof. psiholog Sanda Bâtan, podcastul beneficiază de o coordonare expertă, garantând astfel conținut de calitate și relevanță maximă.

Uluitor! Campion Mondial, elev la Brătianu!

Prin implicarea doamnei director Florica Dumitru, proiectul se bucură de un suport instituțional solid.

PRIMUL EPISOD, INVITAT ”GENERALUL” TUDOSOIU

Deosebit la ,,Brătianu”: ,,Suntem și devenim ceea ce gândim!”

Primul episod vă oferă ocazia de a-l asculta pe inspectorul școlar general, profesor Dumitru Tudosoiu, care își dezvăluie nu doar perspectiva profesională, ci și pe cea umană, colorând discuția cu umor și energie pozitivă.

Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

Echipa tehnică, formată din elevi talentați ca Bucur Maya, Comănescu Albert și Cornea Mara, împreună cu designerul grafic Lambă Cristiana și echipa de PR compusă din Ion Valentina, Pîrvulescu Erika, Pop Eva și Trache Teodora, asigură o producție de înaltă calitate, care atrage și menține interesul ascultătorilor.

Povestea neștiută: A terminat „Brătianu”, acum este director în Spitalul Mioveni

Ascultătorii sunt invitați să urmărească podcastul pe canalul de YouTube al Colegiului și pe paginile de social media, inclusiv Facebook și Instagram, pentru a rămâne conectați la cele mai recente episoade și activități ale colegiului.

Întrecere excepțională la „Brătianu”: ‘Nava Amiral’ a găzduit o competiție de elită!

Prin „D-ale Brătianului”, Colegiul Național „Ion C. Brătianu” își consolidează rolul de lider în inovația educațională, oferind o voce puternică și inspiratoare comunității sale și lumii exterioare.

„Bătălia” celor mai sclipitoare minți are loc la „Brătianu”!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90