930×122 CAPRA 5

Ashihara

Uluitor! Campion Mondial, elev la Brătianu!

Uluitor! Campion Mondial, elev la Brătianu!

Citiți și: Au intrat în istorie! Argeșul are copii talentanți, adevărați campioni!

Piteștiul are Campion Mondial!

Eriko Nitu, elev la Colegiul Național ,,I. C. Brătianu”, este cel mai bun din lume la Campionatul Mondial de Ashihara Karate, la categoria de 70 de kg, desfășurat în Japonia.

Citiți și: Pitești. Interviu EXCLUSIV cu Mihai Vatafu, președintele-antrenor al Clubului Ashihara-Karate

Competiția a reunit diviziile de Kata și Kumite, delegația României participând la cea de-a opta ediție a Campionatului Mondial ce se desfășoară între 03-05 noiembrie la Matsuyama.

Sportivii argeșeni Dumitru Ioana Gabriela și Eriko Nițu s-au alăturat Lotului National Ashihara Karate, cel din urmă câștigând cel mai mare titlu.

Uluitor! Campion Mondial, elev la Brătianu!

Cei doi sunt antrenați de Mihai Vătafu, care a transmis un mesaj de susținere pentru tineri: ,,Consider că planul de pregătire s-a încheiat și ca ultim sfat înainte de participare e să fie focusați pe ceea ce au de făcut, să lupte cu capul și să nu se lase conduși de furie!”

Mihai Vătafu

Campionul Mondial Eriko Nițu transmite, pe pagina oficială de Facebook, că nu i-a fost ușor, dar a promis și a câștigat: ,,Like I said, it wasn’t easy but I promised and I won!

I’m a World Champion!”

Foto articol: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90