New Profesional Consult 930 x 122

campion

EXCEPȚIONAL! PITEȘTEAN CAMPION NAȚIONAL LA KARATE PENTRU AL 3-LEA AN CONSECUTIV

La complexul sportiv național Lia Manoliu din București s-a desfășurat Campionatul Naţional de Ashihara Karate.

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

Pentru al treilea an la rând, piteşteanul Octavian Ciuciulete (17 ani), antrenat de Mihai Vătafu, a cucerit titlul de campion naţional la categoria de vârstă -18 ani și de greutate +80 de kilograme open.

„A fost prima și, probabil, ultima competiție la care am concurat în acest an. Din păcate, nu am voie să mai particip din cauza unei accidentări la genunchi. M-am confruntat cu adversari puternici, ba chiar unii cu mai puţin fair-play. Am avut în total patru lupte şi le-am câştigat pe toate. Sunt foarte mulţumit de rezultat, cu atât mai mult cu cât am luptat accidentat.”, ne spune Octavian.

Citiți și: Adolescent din Mihăești, campion mondial!

Dacă accidentarea îl va ține departe de competiții ca jucător, în schimb piteşteanul va arbitra pe 30 mai în Brașov la Campionatul Naţional de cadeţi şi copii. Braşovul este orașul în care Octavian Ciuciulete se pregăteşte pentru meseria de arbitru.

„Pentru mine va fi o experienţă nouă și cred că mă va ajuta. Dacă nu voi mai putea lupta pe viitor, aş vrea să particip la competiții măcar ca arbitru.”, adaugă multiplul campion național.

Amintim că Octavian Ciuciulete este legitimat la Ashihara Karate Pitești și învață la Colegiul Național „I.C. Brătianu”. (Foto: Facebook Ciuciulete Octavian)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3