930×122 CAPRA 5

protest

Exclusiv – Uzina Dacia, protest masiv cu sute de participanţi, anunţă liderul de Sindicat

Uzina Dacia, protest masiv la Bucureşti. Peste 500 de participanţi, anunţă liderul de Sindicat.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Miercuri, 6 aprilie, sute de persoane de la Uzină merg la miting şi vor protesta la Guvern, având ca obiectiv sensizbilizarea autorităţii centrale în faţa noilor provocări de ordin economic-financiar.

Informaţia ne-a fost confirmată de liderul SAD, Viorel Ungureanu.

 

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

 

Vor fi peste 500 de participanţi. Avem ca obiectiv sensibilizarea Guvernului privind scăderea preţurilor şi creşterea nivelului de trai. De asemenea, e nevoie de asigurarea capacităţii energetice în ţara noastră, precum şi de un control asupra exporturilor din agricultură. S-ar putea ca, la un moment dat, să fim nevoiţi să importăm la preţuri uriaşe„, ne-a declarat Viorel Ungureanu.

Iată ce se mai menţionează în anunţul Sindicatului Autoturisme Dacia:

„- Suntem cel mai prost plătiţi lucrători din Uniunea Europeană! Dar şi cei mai impozitaţi! Consecinţele războiului din Ucraina, criza energetică, criza alimentară şi inflaţia, ne spulberă salariile!

-Avem nevoie de producţie suplimentară de energie electrică şi de gaze naturale la preţuri decente pe care să le putem plăti! Importurile nu sunt o soluţie!

-Dacă nu găsiţi soluţii pentru creşterea salariilor, reduceţi impozitele pe lefurile pe care le primim. Măcar aşa putem să menţinem puterea de cumpărare la un nivel acceptabil.

-Vrem să asiguraţi siguranţa alimentară a acestui popor. Asta înseamnă să organizaţi în regim de urgenţă agricultura, de la producător până la consumatorul final.

-Vrem modificarea Legii 62/2011 a dialogului social astfel încât să ne putem exercita fără îngrădiri drepturile fundamentale la organizare, negociere şi grevă aşa cum sunt prevăzute în Constituţie”

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3