New Profesional Consult 930 x 122

Apă Canal 2000 S.A

Extindere vitală: Apă și canalizare pe încă două străzi din Pitești

Extindere vitală: Apă și canalizare pe încă două străzi din Pitești

Citiți și: Se anunță un proiect-mamut în localități din Argeș

Societatea Apă Canal 2000 SA aduce mai mult confort și infrastructură modernă locuitorilor din Pitești, extinzând rețeaua de apă și canalizare pe două noi străzi în oraș.

Lucrările au început pe cele două șantiere.

Citiți și: Pitești: Pregătiți-vă din timp! Se oprește apa!

Citește și: Cutremur în România!

În zona Balotești, se construiește o rețea de canalizare pe o lungime de 175 de metri, inclusiv o stație de pompare și peste 400 de metri de conducte de apă și refulare.

În paralel, pe strada Ștefan Ciobanu, se lucrează la extinderea rețelei de canalizare menajeră pe o lungime de 215 metri.

Constructorii responsabili de aceste proiecte sunt Vys Construct Select 2007 și Daficom Construct Instal.

Extindere vitală: Apă și canalizare pe încă două străzi din Pitești

Termenul de realizare a lucrărilor este de doar două săptămâni pe strada Ștefan Ciobanu, în timp ce în zona Balotești se preconizează finalizarea până la sfârșitul acestui an.

Citește și: Scandalos! O jandarmeriță prinsă cu droguri în trafic!

În contextul lucrărilor în desfășurare, autoritățile locale și constructorii îndeamnă la înțelegere și cooperare din partea locuitorilor din zonele afectate, având în vedere posibilele perturbări temporare ale traficului sau accesului pe anumite artere.

Citește și: Noua lege a pensiilor a fost adoptată!

Foto: Facebook

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90