New Profesional Consult 930 x 122

droguri

Scandalos: O jandarmeriță prinsă cu droguri în trafic!

Scandalos: O jandarmeriță prinsă cu droguri în trafic

Citiți și: Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

Descoperire șocantă

Zilele trecute, o jandarmeriță a fost prinsă în trafic având asupra ei substanțe suspecte de a fi droguri.

Incidentul a avut loc în timpul unei acțiuni speciale care s-a numit „Blocada”! Acțiunea efectuată de polițiștii din cadrul Secției 18, care au confirmat apartenența femeii la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Citiți și: Argeș. Mascații au săltat traficanți de droguri!

Declarația Poliției

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 din București, au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere”, au declarat reprezentanții poliției.

Cazul în mâinile BCCO

Cazul a fost preluat de Biroul de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO). Instituția va continua cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte și natura substanțelor găsite.

Poliția și-a reafirmat angajamentul de a colabora cu toate instituțiile statului român și de a furniza toate informațiile necesare pentru elucidarea situației.

Acest incident ridică semne de întrebare serioase cu privire la integritatea unor membri ai forțelor de ordine și subliniază necesitatea unor verificări riguroase în cadrul instituțiilor statului. Este o situație care necesită o atenție deosebită și măsuri rapide pentru a asigura că astfel de incidente nu se repetă.

Scandalos: O jandarmeriță prinsă cu droguri în trafic

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90