930 x122 grota rece

dosar penal

Fără permis, cu alcoolemie și numere false, s-a răsturnat cu mașina în șanț

În ziua de 24 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Leordeni, au depistat un bărbat de 28 de ani, din Leordeni, care se afla lângă un autoturism răsturnat în șanț, încercând să desfacă plăcuțele de înmatriculare.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

La vederea polițiștilor, acesta a încercat să se ascundă. Bărbatul a fost legitimat, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere (permis anulat) și se afla sub influența alcoolului, iar autoturismul nu era înmatriculat.

De asemenea, cel în cauză a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat , punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 23 spre 24 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv: stirioradea.com

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3