EcoMoto 930×122

elicoptere Black Hawk

Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Șoferii care încalcă regulile de circulație și vitezomanii vor fi acum înregistrați din cer, grație noilor elicoptere Black Hawk.

Această inițiativă, pusă în aplicare de Inspectoratul General de Aviație în colaborare cu Poliția Rutieră, promite să aducă un nou nivel de supraveghere și siguranță pe șosele.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Victimă în stare gravă! Accident în Argeș

Piloții Inspectoratului General de Aviație se pregătesc să decoleze în această primăvară cu noul aparat de zbor Black Hawk.

GIGANT AL AERULUI

Black Hawk este un gigant al aerului dotat cu tehnologie de ultimă generație pentru monitorizarea traficului.

MAI face angajări!

Această măsură vine în urma achiziției de către Ministerul de Interne a șapte astfel de elicoptere.

Costul este impresionan: peste 170 de milioane de euro, majoritatea fondurilor provenind din surse europene.

Primul Black Hawk destinat misiunilor de patrulare va zbura deasupra celor mai aglomerate artere, având la bord și un reprezentant al Poliției Rutiere.

Acest demers are ca scop principal identificarea și sancționarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului prin nerespectarea regulilor de circulație sau prin viteză excesivă.

Comisar-șef Bogdan Oproiu, din cadrul Direcției Rutiere a IGPR, subliniază avantajele tehnologice ale acestor elicoptere, care vor permite o supraveghere aeriană eficientă pe principalele artere cu risc rutier din țară.

Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Pe lângă misiunile de supraveghere a traficului, cele șase elicoptere Black Hawk rămase vor fi utilizate de SMURD în misiuni medicale și de căutare-salvare, inclusiv în zone maritime, cu piloții aflați încă în pregătire pentru aceste operațiuni.

Aceste elicoptere vor fi distribuite în șase baze amplasate strategic în București, Caraș-Severin, Iași, Cluj, Constanța și Tulcea.

Performanțele înregistrate de piloții Inspectoratului General de Aviație, cu peste 10.000 de ore de zbor și peste 5.100 de persoane salvate în ultimul an, anticipează un impact semnificativ al noilor misiuni asupra siguranței și eficienței pe drumurile din România.

Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90