Donaris 930 x 122

Alex silveanu

FC Argeș s-a reunit și aduce în echipă tineri talentați și crescuți la Pitești

FC Argeș s-a reunit și aduce în echipă tineri talentați și crescuți la Pitești

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Eugen Neagoe, antrenorul echipei FC Argeș, a avut la dispoziție 25 de jucători la primul antrenament din anul 2024.

În acest cadru, a avut loc și o surpriză plăcută: prezența tânărului portar Alexandru Silveanu, venit de la CSM Slatina. Reunirea s-a desfășurat miercuri, 10 ianuarie, iar antrenamentul a avut loc la Bradu.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Alex Silveanu, portarul de națională – născut la Pitești

Alex Silveanu, în vârstă de 20 de ani, este originar din Pitești. Acesta a jucat anterior la CSM Slatina.

Cine este Alexandru Silveanu?

Silveanu, un portar de națională, s-a născut și a crescut la Pitești.

Talentat și ambițios, Alexandru a atras atenția în sezonul 2021-2022 în liga a II-a, când, la doar 18 ani, a fost selecționat în echipa națională de fotbal sub 20 de ani.

Anunțul mult așteptat de studenți!

Bogdan Lobonț, un fost mare portar și internațional român, antrenor în 2021 în naționala României, l-a remarcat și l-a convocat pe Silveanu, care pe atunci juca pentru Concordia Chiajna.

Cariera lui Alexandru Silveanu

Născut în 2003, Silveanu și-a început cariera de fotbalist la școala de fotbal Dani Coman din Pitești, sub îndrumarea antrenorului Bogdan Vișan.

Demiteri la FC Argeș!

A venit de la CSM Slatina

De la CSM Slatina, Silveanu, unde a jucat ultima dată, a făcut pasul acum, către FC Argeș, un club care trebuie să pună accent și pe dezvoltarea tinerelor talente locale.

Programul Echipei FC Argeș

FC Argeș are un program bine structurat pentru perioada următoare.

Începând cu reunirea de ieri, 10 ianuarie, urmată de o vizită medicală pe 12 ianuarie și o serie de antrenamente la Pitești între 11 și 17 ianuarie.

Perioada 18-25 ianuarie va fi dedicată unui cantonament la Curtea de Argeș.

Echipa are programate mai multe meciuri amicale, inclusiv cu echipe din Liga 3 și Liga 2, cum ar fi AFC Muscelul Câmpulung, Flacăra Horezu, Concordia Chiajna, Metaloglobus București, CSM Slatina, CS Mioveni și CSA Steaua.

Această perioadă de pregătire și meciurile amicale vor fi cruciale  pentru jucătorii lui FC Argeș, având în vedere jocurile modeste din ultima perioadă și situația nu tocmai fericită din clasamentul Ligii a II-a.

FC Argeș s-a reunit și aduce în echipă tineri talentați și crescuți la Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3