NOR CURIER 930X122

femeie sechestrată

Femeia răpită și băgată în portbagaj pentru a fi ucisă: ”Acceptasem ideea că voi muri”

Cazul femeii care a fost salvată în ultimul timp de polițiști de la moarte, după ce iubitul a încuiat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc, a șocat o țară întreagă.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Reamintim că incidentul halucinant s-a produs luni, în Capitală. Femeia era la un pas să moară, arsă de vie, după ce între ea și partenerul său ar fi avut loc o certă care ar fi pornit de la o datorie, dar și din cauza geloziei. De aici, lucrurile au degenerat.

Bărbatul se afla sub influența alcoolului, dar și sub influența drogurilor.

Citiți și: Total interzis să faci asta în mașină! Amenzi usturătoare!

Jurnaliștii de la Digi24.ro au reușit să obțină mărturia tinerei cu privire la ceea ce i s-a întâmplat. „Nu credeam că mă va găsi cineva, acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările.”, a povestit femeia pentru digi24.ro.

Aceasta a mai mărturisit faptul că, de un an de zile bărbatul începuse să consume alcool și să facă crize de gelozie.

Tânăra a mai povestit cum, aflându-se în portbagaj, a încercat cu disperare să găsească butonul din interior pentru a putea ieși: „Mi-am rupt unghiile râcâind și căutând ceva să pot deschide! Mașina mea l-ar avea undeva în dreapta! Dar eu acolo aveam picioarele!

Bărbatul care a încercat să-și omoare iubita este manelistul cunoscut drept ”Gicuță din Apărători”, potrivit stirileprotv.ro. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mai notează sursa citată.

Cinci poliţişti de la Brigada Rutieră a Capitalei au salvat-o pe femeie în urma unei operațiuni contracronometru, după ce tânăra a reușit să sune de două ori la 112. Subiectul pe larg, AICI – Femeie salvată cu câteva minute înainte să moară, arsă de vie!

Sursă foto: spynews.ro/ puterea24.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90