930×122 CAPRA 5

femeie sechestrată

Femeia răpită și băgată în portbagaj pentru a fi ucisă: ”Acceptasem ideea că voi muri”

Cazul femeii care a fost salvată în ultimul timp de polițiști de la moarte, după ce iubitul a încuiat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc, a șocat o țară întreagă.

Citiți și: Atenție, șoferi! Cât timp este permis să conduci cu parbrizul spart?

Reamintim că incidentul halucinant s-a produs luni, în Capitală. Femeia era la un pas să moară, arsă de vie, după ce între ea și partenerul său ar fi avut loc o certă care ar fi pornit de la o datorie, dar și din cauza geloziei. De aici, lucrurile au degenerat.

Bărbatul se afla sub influența alcoolului, dar și sub influența drogurilor.

Citiți și: Accident la Uzina Dacia. Mașina unei angajate, distrusă de un autobuz cu muncitori

Jurnaliștii de la Digi24.ro au reușit să obțină mărturia tinerei cu privire la ceea ce i s-a întâmplat. „Nu credeam că mă va găsi cineva, acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările.”, a povestit femeia pentru digi24.ro.

Aceasta a mai mărturisit faptul că, de un an de zile bărbatul începuse să consume alcool și să facă crize de gelozie.

Tânăra a mai povestit cum, aflându-se în portbagaj, a încercat cu disperare să găsească butonul din interior pentru a putea ieși: „Mi-am rupt unghiile râcâind și căutând ceva să pot deschide! Mașina mea l-ar avea undeva în dreapta! Dar eu acolo aveam picioarele!

Bărbatul care a încercat să-și omoare iubita este manelistul cunoscut drept ”Gicuță din Apărători”, potrivit stirileprotv.ro. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mai notează sursa citată.

Cinci poliţişti de la Brigada Rutieră a Capitalei au salvat-o pe femeie în urma unei operațiuni contracronometru, după ce tânăra a reușit să sune de două ori la 112. Subiectul pe larg, AICI – Femeie salvată cu câteva minute înainte să moară, arsă de vie!

Sursă foto: spynews.ro/ puterea24.ro

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3