930 x122 grota rece

tentativă de omor

Femeie salvată cu câteva minute înainte să moară, arsă de vie!

Update ora 15.38

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

Tânăra sechestrată în portbagajul unei maşini în flăcări a fost salvată de cinci poliţişti de la Brigada Rutieră a Capitalei, în urma unei operațiuni contracronometru.

Femeia era la un pas să moară, arsă de vie. Aceasta a fost agresată de către iubitul său și ulterior a fost băgată în portbagajul mașinii pe care acesta o conducea. Totul ar fi pornit de la o certă cu privire la o datorie. Ceea ce a urmat este de-a dreptul halucinant.

Citiți și: Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Bărbatul a condus mașina până în apropierea unui teren viran de lângă București. Acolo a oprit și a dat foc autoturismului din interior, cu scopul evident de a o ucide pe femeie și de a ascunde urmele infracțiunii.

Victima a fost găsită cu ajutorul tehnologiei de geolocalizare HTML5, după ce a reușit să sune de două ori la 112.

„După apelul tinerei la 112, care se afla în portbagaj, imobilizată, fără a exista informații cu privire la direcția în care se deplasează, polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele pe care ar putea să le folosească agresorul și la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză. Acesta ardea pe un câmp.

Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus și au forțat portbagajul unde se afla victima. Au reușit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă și partea din spate a autoturismului și chiar au reușit stingerea focului din habitaclul mașinii, folosind extinctoare.

Alți doi polițiști l-au găsit pe agresor

Dincolo de salvarea vieții femeii, alți doi polițiști rutieri care au insistat cu căutările în proximitatea locului unde a fost incendiat autoturismul, Mihai și Marius, tot din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au reperat pe agresor, care era pe jos în apropierea unei stații de carburanți. După ce l-au interceptat și-au dat seama că este bărbatul căutat. L-au supus testării cu etilotestul și drug testul, iar confirmarea a venit pe loc. Avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,31 mg/l și rezultatul a ieșit POZITIV la cocaină.

Mâine este ședința de acordare a majorării de lucrări de excepție la nivelul IGPR și sperăm că printre pile și mulți șefi, își vor face loc și cei 5 colegi care s-au mobilizat exemplar și au salvat viața unei femei. Multe aprecieri din partea noastră pentru Victor, Ion, Constantin, Mihai și Marius, mai ales pentru că majoritatea dintre ei sunt la început de carieră dar cu toate acestea, nimeni și nimic nu i-a împiedicat să acționeze exemplar, în cel mai profesionist mod posibil. Felicitări băieți!”, a relatat Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook.

Știrea inițială, ora 10.53 – ȘOCANT! Drogat, s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii

Un bărbat din București s-a certat cu iubita lui, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii. Potrivit Digi24, bărbatul consumase cocaină.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, când ce doi mergeau cu mașini. La un moment dat, între aceștia a izbucnit un scandal din cauza unei datorii de 1.500 de lei.

Femeia a sunat la 112 și a povestit că, după o ceartă cu bărbatul, acesta a a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii, după care s-a urcat la volan și a pornit într-o direcție necunoscută, notează sursa citată.

Femeia a cerut ajutor în timp ce se afla deja în portbagajul mașinii. Operatorul STS a transmis apelantei un link de localizare, astfel ca s-a reușit monitorizarea traseului parcurs de autoturism.

Ulterior, traseul a fost comunicat tuturor echipajelor de siguranță publică și rutieră aflate în serviciu.

Autoturismul a fost găsit un echipaj al Brigazii Rutiere, în jurul orei 05:10, pe un câmp în apropierea străzii Mărului, sector 3.

În momentul în care agenții s-au apropiat de mașină, au observat foc cu flacără deschisă pe scaunul șoferului, iar din portbagaj au auzit țipete ale unei persoane.

Din fericire, polițiștii au intervenit rapid, au eliberat-o pe femeie și au stins incendiul.

Agenții l-au găsit și pe agresor, la scurt timp, chiar în apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultat 0,31 mg/l și cu aparatul DRUGTEST rezultatul fiind pozitiv la cocaină, mai notează sursa citată.

Sursă foto: puterea24.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3