Donaris 930 x 122

comuna stoenești

Tentativă de omor la Stoeneşti. Trei argeşeni, rupţi în bătaie şi băgaţi în spital

În seara zilei de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că trei persoane au fost lovite de către alţi consăteni, pe raza localităţii Stoeneşti.

Citiți și: Și-a înjunghiat soțul după ce a prins-o că îl înșală

Din cercetări s-a stabilit că evenimenul s-a produs pe fondul unei stări conflictuale anterioare, iar în urma agresiunii, cele trei persoane au fost conduse la unităţi medicale, pentru îngrijiri, starea unuia dintre bărbaţii loviţi fiind gravă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citiți și: Femeie salvată cu câteva minute înainte să moară, arsă de vie!

După administrarea probatoriului, 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Cei cinci suspecţi sunt: Șerban Virgil Iulian, în vârstă de 33 ani, Constantin Ravil Gheorghe, în vârstă de 25 ani, Șerban Bogdan Florin , în vârstă de 42 ani, Șerban Răzvan Dumitru, în vârstă de 33 ani, și Simion Ionuț Adi, în vârstă de 23 ani, toți din comuna Stoenești, judeţul Argeș.

Ieri seară, cei cinci bărbaţi au fost prezentaţi în faţa instanţei, iar Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(Foto: descriptiv)

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90