930×122 CAPRA 5

tentativă de omor

Șocant! Adolescent de 14 ani, bătut și aruncat de colegi sub roțile unui tren!

Un adolescent de 14 ani, fiul unei românce, a fost victima unei tentative de omor în Italia.

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

Băiatul a fost atacat de către doi adolescenți de 14 ani, respectiv 15 ani, în gara Seregno, din provincia Monza e della Brianza, în timp ce se întorcea de la școală, notează Libertatea.

Atacatorii, colegi de școală cu băiatul, l-au bătut și l-au aruncat sub roțile trenului.

Citiți și: Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Scena atacului a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Imaginile arată cum băiatul este urmărit mai întâi de un grup de tineri, apoi, după o încercare de a-i lua hanoracul pe care îl purta, este împins pe șine, în fața unui tren.

Adolescentul reușește să scape și merge pe un alt peron, unde, însă, este atacat din nou. Atunci, este împins în fața unui tren în mișcare.

Potrivit sursei citate, victima a suferit mai multe răni și a fost transportat la spitalul San Gerardo. Minorul a avut nevoie de zece copci după ce s-a lovit la cap și a suferit o entorsă la gleznă.

Din fericire, viața lui nu este în prezent în pericol.

Motivele atacului sunt de-a dreptul halucinante. Fiul româncei i-ar fi trimis un mesaj text unei fete pe care o plăcea unul dintre atacatori. Un al doilea motiv ar fi fost faptul că adolescentul purta un hanorac de designer, pe care atacatorii au vrut să i-l fure, mai notează sursa citată.

Cei doi atacatori, ambii minori, au fost arestați joi. Ei au ajuns în închisoarea pentru minori din Torino și sunt acuzați de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie.

ATENȚIE, IMAGINI VIDEO CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL, NERECOMANDATE MINORILOR‼️

Sursă video: Facebook – Stefania Zambelli

Sursă foto: Gardianulzilnic

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA