NOR CURIER 930X122

tentativă de omor

Vești de ultimă oră despre femeia înjunghiată de soț!

Vești de ultimă oră despre femeia înjunghiată de soț!

Citiți și: Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

Update, 19:04

Iată ce declară specialiștii de la Spitalul Județean în legătură cu starea femeii înjunghiată azi de către soț:

Citiți și: Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

Știrea inițială:

În noaptea de 9 spre 10 mai, un eveniment tragic a avut loc în localitatea Leordeni.

Un bărbat și-a înjunghiat soția cu un cuțit.

Totul ar fi pornit pe fondul consumului excesiv de alcool.

Victima se află acum în spital, iar starea sa ar fi una stabilă.

Bărbatul a fost reținut, iar acum este cercetat pentru tentativă de omor.

IPJ Argeș transmite:

„În noaptea de 09 spre 10 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, din comuna Leordeni, ar fi fost înjunghiată, de către soțul său, în urma unei stări conflictuale.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Investigații Criminale, polițiști din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, pentru efectuarea cercetărilor.

Din primele verificări s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, între un bărbat de 43 de ani și soția sa, de 47 de ani, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect tăietor-înțepător, cauzându-i multiple plăgi.

Ulterior, femeia a fost transportată la spital, în stare de conștiență, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În ziua de 10 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările în cadrul dosarului întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și, după administrarea probatoriului, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținerea bărbatului de 43 de ani, din Leordeni.

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3