930 x122 grota rece

concubină

TENTATIVĂ DE OMOR: ȘI-A LUAT CONCUBINA PE CAPOTĂ DUPĂ CE A IZBIT-O CU MAȘINA

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal cu infracțiune de tentativă de omor calificat și au reținut un bărbat de 29 de ani din comuna Călinești.

Citiți și: Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 8 aprilie 2020, în urma unui conflict în familie, bărbatul ar fi acroşat cu intenţie şi ar fi purtat pe capota autoturismului pe concubina sa, de 29 de ani, din comuna Domneşti, dar și pe o altă femeie, de 50 de ani, din aceeași localitate, care a intervenit pentru salvarea persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

(Foto descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3