930 x122 grota rece

tentativă de omor

A încercat să-și omoare soțul cu un cuțit, apoi a anunțat Poliția!

În noaptea de 30 spre 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către o femeie de 44 de ani, care ar fi rănit pe soțul său, prin înțepare cu un cuțit, acesta având nevoie de îngrijiri medicale, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

Potrivit sursei citate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au intervenit cu operativitate, stabilind că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul în cauză, de 48 de ani, din Leordeni, prezenta două plăgi produse prin înțepare, cu un cuțit, acesta fiind conștient.

Citiți și: Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

Femeia a fost condusă la unitatea de poliție, iar cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 31 octombrie a.c., aceasta a fost prezentată în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus cercetarea sub măsura arestului la domiciliu.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3