930 x122 grota rece

tentativă de omor

Argeș: Incident GRAV în fața unui magazin! I-a crăpat capul cu o sticlă

Scandal de proporții în comuna argeșeană Mușătești. O ceartă între doi bărbați era cât pe ce să se transforme într-o crimă.

Citiți și: Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 23 aprilie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, produsă între doi bărbați, în localitatea Mușătești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au intervenit cu operativitate, stabilind că cele sesizate se confirmă.

Citiți și: Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în fața unui magazin din localitate, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 39 de ani, din Mușătești, ar fi lovit un alt bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, cu o sticlă în zona capului, iar ulterior ar fi continuat să îl lovească, cu același obiect contondent, spart, în mai multe zone ale corpului, provocându-i leziuni traumatice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 24 aprilie a.c., acesta a fost prezentat în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus cercetarea sub măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”

Foto descriptiv: Obiectiv Vocea Brăilei

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3