Donaris 930 x 122

tentativă

Doi argeșeni, reţinuţi pentru complicitate la tentativă de omor

 

Citiți și: Și-a înjunghiat soțul după ce a prins-o că îl înșală

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, a continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe. Un bărbat de 37 de ani și un tânăr de 24 de ani au fost reținuți.

„Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan petrecut în seara zilei de 5 decembrie 2020, un tânăr de 31 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat din Bălilești, unde l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului, la agresarea persoanei vătămate participând și alti trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani.

Citiți și: Femeie salvată cu câteva minute înainte să moară, arsă de vie!

Reamintim că în aceeași cauză, la data de 22 decembrie 2020, un bărbat de 31 de ani, din Ţiţeşti, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și violare de domiciliu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în ziua următoare a fost prezentat în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Tot în ziua de 23 decembrie 2020, în continuarea cercetărilor, un alt bărbat, de 42 de ani, din Ţiţesti, cercetat sub aspectul complicității la tentativă de omor și al infracțiunii de violare de domiciliu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă.

În ziua de 12 ianuarie a.c., au fost extinse cercetările și a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de ceilalți doi, respectiv bărbat de 37 de ani, din Țițești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la tentativă de omor și violare de dimiciliu, și respectiv tânăr de 24 de ani, din Bălilești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu”, precizează IPJ Argeș.

FOTO: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache