New Profesional Consult 930 x 122

accident mortal

Fetiță de 10 ani, moartă în accident. Polițistul care a intervenit: ”Oameni buni, eu nu mai pot!”

O fetiță de 10 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în ziua de Paște, pe drumul spre litoral. Polițistul care a intervenit la fața locului a fost marcat de cele întâmplate.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

Acesta a transmis un mesaj colegilor săi, care a fost ulterior postat pe Facebook de către Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Am văzut, am citit și am primit sute de mesaje în care ați trimis urări cu „Paște Fericit! Doar că… nu în toate familiile a fost așa. Azi-dimineața, pe la unu și ceva, un coleg de-ai mei scrie pe un grup că nu mai poate.”, a scris Daniel Zontea pe Facebook.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Mesajul polițistului

„Băi, oameni buni, eu nu mai pot!

Am ajuns acasă, după serviciu, și-am plâns. Am plâns ca un copil. Nu sunt așa de fel, dar mă confesez vouă, căci nu mai pot.

Am așteptat alături de părinți să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat.

Sunt tată a doi copii și-am plâns pentru un copil pe care nici măcar nu-l cunoșteam. M-am văzut, din polițist, șoferul acelei mașini avariate și m-am gândit la ai mei”.

De ce am ales să vă scriu atât de târziu, atât de trist și-n zi de Paște? Pentru că în fiecare zi mor copii accidentați din vina noastră, a adulților.

Nu este aleasă o zi, o oră sau un moment anume. Pur și simplu, prin neglijența noastră facem să se întâmple.

Fotografia este una reușită. Poate doar elicopterul SMURD n-ar trebui să fie în cadru, dar n-am ce-i face. Nu-l pot exclude.

Acum, în drumul vostru către mare, veți mai zări o cruce.

Știu sigur că nu veți opri pentru a vedea ce scrie, de aceea vă spun că o fetiță, de 10 ani, a văzut pentru ultima oară în scurta-i viață un lan de rapiță înflorit.”

Sursă foto: Facebook Daniel Zontea

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90