930×122 CAPRA 5

director

FISCUL ARGEȘEAN ARE UN NOU DIRECTOR

Fiscul argeșean are un nou director. Gabriela Ionescu este noul șef – interimar – al Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș. Ionescu ocupase până acum o funcție de adjunct în conducerea instituției.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

„Potrivit ordinului 3.369 din 16.12.2019 al președintelui ANAF, în perioada 16 decembrie – 31 decembrie 2019 doamnei Gabriela Florentina Ionescu, șef administrație adjunct Colectare persoane juridice, i se deleagă exercitarea atribuțiilor funcției publice de conducere vacante de șef adminstrație”, precizează pentru ePitești oficiali ai AJFP Argeș.

Amintim că anterior funcția de șef al Fiscului argeșean a fost ocupată de Lucrețiu Tudor, care și-a depus mandatul la începutul acestei luni. AICI, subiectul pe larg.

Citiți și: Un spital din Argeș caută director!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90