finante

LUCREȚIU TUDOR A PĂRĂSIT FUNCȚIA DE DIRECTOR

Lucrețiu Tudor, șeful Administrației Județene a Finațelor Publice Argeș, și-a depus astăzi mandatul. „Astăzi, valabilitatea Ordinului 1744/2019 al președintelui ANAF privind numirea mea în funcția de șef administrație al AJFP Argeș a încetat și am acționat în acest sens, depunându-mi mandatul în fața colegilor în cursul dimineții.

Citiți și: Programul Tezaur continuă cu dobânzi mai mari în septembrie

Consider că am deținut o funcție stabilită pe linie politică și că trebuie – în consecință – să le fac loc oamenilor pe care îi dorește și pe care îi va desemna actuala coaliție de guvernare.

Șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice este reprezentantul ministrului de Finanțe în teritoriu și trebuie să aplice politicile fiscale ale guvernului său, așa cum eu am fost reprezentantul Partidului Social Democrat, partid care m-a susținut și al cărui membru sunt. Am fost onorat să dețin în ultimii doi ani această poziție și să lucrez alături de colegii de la care mi-am luat astăzi rămas-bun.

Citiți și: Oficial – Moșteanu, despre schimbarea directorului de la Finanțe

Ca și domniile lor, cu peste un deceniu experiență în domeniu, eu mă consider un om de finanțe și un fiscalist, iar pentru toate pozițiile pe care le-am dobândit în ultimii 12 ani am susținut concursuri naționale care mi-au permis să acumulez experiență, încredere în forțele proprii și o viziune cât mai completă asupra sistemului fiscal.

În poziția deținută, m-am străduit să acționez permanent în spiritul principiilor care guvernează funcția publică.

Într-o societate și într-o țară normală, în care valorile morale, educaționale și profesionale nu pot fi pierdute, eu țin să îmi asum acest moment, apreciind că este firesc ca instituția să fie condusă de acum înainte de către o persoană care are susținerea actualei coaliții de guvernare, care înțelege, împărtășește și poate să aplice politicile fiscale specifice guvernului său.

În ceea ce îi privește pe colegii mei, am încredere că vor demonstra în continuare același profesionalism și aceeași eficiență care au guvernat colaborarea noastră”, scrie Lucrețiu Tudor pe pagina sa de socializare.

Tudor s-a aflat de două ori în poziția de șef al AJFP Argeș. Pentru prima dată, interimar, până la începutul anului 2018. Ulterior, în perioada 18 februarie – 30 iunie 2019, la conducerea Finanțelor argeșene a fost Dumitru Braia. Lucrețiu a revenit la șefia AJFP Argeș pe 1 iulie 2019, fiind delegat pe această funcție până astăzi.

Rămâne de văzut cine va fi noul șef al Fiscului argeșean. Cel puțin deocamdată, „la nivelul AJFP Argeș nu s-a primit niciun înscris cu privire la eventuale modificări în structura conducerii instituției”, precizează pentru ePitești reprezentanți ai instituției.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441