EcoMoto 930×122

dumitru braia

UPDATE: UN NOU DIRECTOR DE AZI ÎN ARGEȘ

UPDATE: Un nou director de azi în Argeș. ”Potrivit Ordinului Preşedintelui A.N.A.F. nr. 375/14.02.2019, în perioada 18 februarie – 30 iunie 2019, domnului Braia Dumitru, consilier superior în cadrul Serviciului inspecţie fiscală persoane juridice 5 – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş, i se deleagă şi exercitarea atribuţiilor funcţiei publice de conducere vacante de şef administraţie la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice  Argeş – Direcţia generală regională a finanţelor publice Ploiești, în conformitate cu prevederile art. 45, alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, transmite Biroul de presă al AJFP Argeș.

Citiți și: Șefă nouă la Finanțele Argeș

Începând de astăzi, 18 februarie 2019, Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș are, oficial, un nou șef. Este vorba de Dumitru Braia.

Numirea lui Braia în funcția de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș era anunțată încă din urmă cu câteva zile.

Citiți și: Anunţ important de la Finanţe Argeş. Termen pentru Declaraţia unică

Anterior, funcția de șef al AJFP Argeș a fost ocupată interimar de Lucrețiu Tudor. Deși susținut de PSD Argeș, lui Tudor nu i-a mai fost prelungit mandatul, Braia fiind numit șef de către conducerea centrală a instituției peste capul filialei județene a social democraților. În semn de protest, Cristian Gentea a demisionat în această dimineață din postul de președinte executiv al PSD Argeș. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90